Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα, δεν θα πάρουμε 4άρι από το πάνω ράφι;

Μα, δεν θα πάρουμε 4άρι από το πάνω ράφι;
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 - 22:54

Όχι, όχι, δεν ισχύει… Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Κάποιο λάθος έγινε, δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ακούστε πως έχουν τα πράγματα για να μαθαίνετε. Γιατί εμείς τους πιστεύουμε, ότι λένε είναι νόμος.

Ο Ντένμον έφυγε με τις ευλογίες του Παναθηναϊκού αφενός να αποσυμφορηθεί η περιφέρεια και να «αναπνεύσουν» οι Λάνγκφορντ και Παπαπέτρου, αφετέρου για να εξοικονομηθούν παραπάνω χρήματα (500 χαρτιά λένε έπαιρνε ο Ντένμον) και αυτά να πάνε για 4άρι από… το πάνω ράφι.

Αυτά έλεγαν και τους πιστεύουμε με κλειστά τα μάτια. Πως έρχεστε τώρα κύριοι και μας λέτε μένει ο Λοτζέσκι – άρα ένα κορμί και πάλι στην περιφέρεια- και κλείνει και τον Ντεσόν Τόμας;

Τι μας αλλάζετε τον σχεδιασμό; Αφού τα είχαμε συμφωνήσει και είχαμε… ταΐσει σανό, εμ, μας συγχωρείτε, τα είχαμε γράψει όλα με το «νι» και με το «σίγμα».

Φύγε Ντένμον να έχουν χρόνο και χώρο οι Λάνγκφορντ/Παππάς και ο Ιωάννης-Λεμπρόν Παπαπέτρου και να φουλάρουμε για 4άρι από το πάνω ράφι. Εμείς σε αυτά μένουμε. Δεν πιστεύουμε τίποτα άλλο. Ούτε Λοτζέσκι (τελευταίος και καραϊδρωμένος) ούτε Ντεσόν Τόμας. Περιμένουμε Ράντολφ, Οκάρο, άντε έναν Μπράουν.

Διαβάστε επίσης