Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Γιάκομπ ζητά τριετές συμβόλαιο»

«Ο Γιάκομπ ζητά τριετές συμβόλαιο»
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 18:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί αναφορικά με τον Ολυμπιακό και την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή είναι του Κλαούντιο Γιάκομπ. Πρόκειται για τον 31χρονο αμυντικό μέσο που δεν θα συνεχίσει στη Γουέστ Μπρομ, μετά από 6 χρόνια, καθώς ο αγγλικός σύλλογος υποβιβάστηκε από την Premier League στην Championship.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με το θέμα από την πλευρά του παίκτη, «ο ατζέντης του ζητά συμβόλαιο για 3 χρόνια από τους “ερυθρόλευκους”». Με την πλευρά του παίκτη να διαδίδει ότι γίνονται συζητήσεις για τους οικονομικούς όρους μια ενδεχόμενης συνεργασίας.

Απομένει να δούμε τελικά τι ισχύει για όλα αυτά κι αν τελικά ο Γιάκομπ θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό, καθώς είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Σημειώνουμε ακόμα ότι το μόνο δεδομένο είναι ένα… Ο Αργεντινός θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

«Άστεγος» ο ΠΑΟ

«Άστεγος» ο ΠΑΟ

Ο Ερασιτέχνης κατήγγειλε τη σύμβαση με την ΠΑΕ για τα οφειλόμενα, στέλνοντας εξώδικο. Άγνωστη η έδρα των «πράσινων»…

Πραγματικά τρέμουμε ρε Τόμας (pics)

Πραγματικά τρέμουμε ρε Τόμας (pics)

Το είπε; Το βάλανε; Σημασία έχει ότι ο Ντεσόν- Αντονι Ντέιβις-Τόμας λέει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να ανησυχεί με αυτόν. Με ποιον; Με τον 4,2 πόντοι κόντρα στους Πειραιώτες.