Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη παραδοχή ΠΑΟ: «100-0 διαιτησία»

Απόλυτη παραδοχή ΠΑΟ: «100-0 διαιτησία»
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 - 15:18

Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Τόσα χρόνια τα βλέπαμε και τα λέγαμε… Πλέον, τα μαρτυράνε όμως και από μόνοι τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων: «Στο δικό μου μυαλό ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει διαιτησία 100-0 πάντα υπέρ του. Ο Βασιλακόπουλος είναι 30-40 χρόνια στο μπάσκετ. Αναπόφευκτα θα ήταν καλές οι σχέσεις».

Η απόλυτη παραδοχή, λοιπόν, του ΠΑΟ για αυτά που βιώνουμε κάθε χρονιά στο ελληνικό μπάσκετ, τα οποία πλέον τα λένε και οι ίδιοι. Φυσικά, αν οι συγκεκριμένες δηλώσεις είχαν γίνει από κάποιον άνθρωπο του Ολυμπιακού, όλοι μπορούν εύκολα να φανταστούν τι θα είχε ακολουθήσει...

Πάντως, εκτός από αυτή τη δήλωση με τη διαιτησία, που δείχνει πλέον ότι τα παραδέχονται και μόνοι τους αυτά τα… ωραία που ζούμε κάθε χρόνο στο ελληνικό μπάσκετ, έγινε ακόμη μία «ενδιαφέρουσα» δήλωση.

«Η διαιτησία είναι η δικαιολογία του ηττημένου», ειπώθηκε. Αν είναι, όμως, όντως έτσι δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και στην Ευρωλίγκα; Εκεί όπου ο ΠΑΟ βλέπει τα τελευταία χρόνια με... κυάλια το φάιναλ φορ και του φταίνε πάντα οι ρέφερι και ο Μπερτομέου. Αυτό δεν είναι δικαιολογία του ηττημένου; Ή η δήλωση αυτή πάει μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα; Εκεί δηλαδή που τα πράγματα τα έχει υπό έλεγχο με τις καλές σχέσεις που υπάρχουν με τον Βασιλακόπουλο, όπως μόνοι τους αναφέρουν στον ΠΑΟ.

Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης...

Διαβάστε επίσης