Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαία ενέργεια από τον Μπεν (pic)

Σπουδαία ενέργεια από τον Μπεν (pic)
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 14:02

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Ο Αφρικανός φορ, ο οποίος εκτός από τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί επίσης στον Πανιώνιο, τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα, με ένα συγκινητικό του μήνυμα στα social media πληροφόρησε ότι θα προσφέρει εκείνος και η οικογένειά του όλα τα έπιπλα από το σπίτι του για εκείνος που χτίζουν από το μηδέν τη νέα τους γη.

Μάλιστα, ζήτησε όλους όσους έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με τον ατζέντη του, προκειμένου η βοήθειά του να πιάσει τόπο και να δώσει βοήθεια σε όσους την χρειάζονται πραγματικά.

Δείτε το συγκινητικό του ποστάρισμα: «Η Ελλάδα είναι το δεύτερο μου σπίτι και οι Έλληνες είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέποντας Έλληνες να υποφέρουν και να χάνουν μέλη της οικογένειάς τους, να κοιτάζουν να καίγονται τα σπίτια τους από τις άγριες φωτιές τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να δώσουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη. Δίνουμε όλα μας τα έπιπλα από το σπίτι μας στην Αθήνα σε οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και προσπαθούν να ξεκινήσουν από την αρχή. Σας παρακαλώ κοινοποιήστε το και επικοινωνήστε με τον αντζέντη μου @tassos_papa για περισσότερες λεπτομέρειες και για να προσφερθεί στους σωστούς ανθρώπους η βοήθειά μας. Όλες οι προσευχές και οι σκέψεις μας μαζί σας».

Greece is my second home and Greek people are always in my heart. Seeing the suffering and the pain of Greek people who lost family members and saw their homes burn by the wild fires of the last days in Attica, me and my family have decided to contribute to the cause of helping those who are in need. We are donating all the furniture of our home in Athens to families who have lost their homes and are trying to start over again. Please share this and feel free to contact my agent (@tassos_papa) for more details and in order our donation to be delivered to the right people. Our prayers and thoughts are with you. #PrayforGreece ????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31) στις

Διαβάστε επίσης

Στο μυαλό του Ντάρκο ο Ολυμπιακός... (pic)

Στο μυαλό του Ντάρκο ο Ολυμπιακός... (pic)

Δε ξεχνάει τους «ερυθρόλευκους» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναρτώντας μία φωτογραφία με τη φανέλα του από τότε που βρισκόταν στον Θρύλο, η οποία βρίσκεται μέσα σε κάδρο στο σπίτι του.

Ευχήθηκαν στον Νικολάου (pics)

Ευχήθηκαν στον Νικολάου (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έστειλαν τις ευχές τους μέσω των social media στον συμπαίκτη και φίλο τους για τα γενέθλιά του.