Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονείται στην Καλαμάτα ο Χάκετ! (pics)

Προπονείται στην Καλαμάτα ο Χάκετ! (pics)
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 21:22

Μόνο μυστικό δεν είναι, ότι Ντάνιελ Χάκετ λατρεύει την Ελλάδα, από την θητεία του στον Ολυμπιακό. Και αυτό, το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ο πρώην γκαρντ του Θρύλου λοιπόν, κάνεις διακοπές στην Καλαμάτα! Για την ακρίβεια, όχι μόνο διακοπές, αλλά και ατομική προετοιμασία. Ο Ιταλός γκαρντ, ο οποίος μεταγράφηκε πρόσφατα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προπονείται στην «Τέντα», όπως λέγεται χαρακτηριστικά ένα από τα γήπεδα στην πόλη.

Μάλιστα, την παρουσία του στην πόλη της Πελοποννήσου έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου, Νίκος Μπασακίδης, με ανάρτηση του στα social media.

«Ο Ντάνιελ Χάκετ, παίκτης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρέθηκε στην Καλαμάτα για διακοπές και συνδύασε την παρουσία του με καθημερινές προπονήσεις στην ανακαινισμένη πλέον Τέντα, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Χατζηχρήστου γυμναστή στο προπονητικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ. Εγκαινίασε έτσι άτυπα με την παρουσία του, τη λειτουργία της ΤΕΝΤΑΣ στις νέες συνθήκες. Ευχές στον ίδιο για καλές εμφανίσεις στη νέα ομάδα του», έγραψε χαρακτηριστικά, στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Εντός έδρας στο… Κορωπί!

Εντός έδρας στο… Κορωπί!

Το φιλικό του ΠΑΟ με τον Λεβαδειακό ακόμα δεν έχει βρει γήπεδο και οι «πράσινοι» μάλλον καταλήγουν στο προπονητήριό τους!