Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο τέλος και απολογήθηκε και έμεινε!

Στο τέλος και απολογήθηκε και έμεινε!
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 23:19

Οι προηγούμενοι μήνες είχαν τεράστια ενδιαφέρον. Αρχικά ήταν... Euroleague mafia, μετά δεν ήταν, μετά ήταν ξανά! Ήταν έτοιμοι για δημοψηφίσματα για τη διοργάνωση που πρέπει να συμμετάσχει η ομάδα τους. Αλλά τελικά δεν το έκαναν.

Συνέχισαν να διαδίδουν πώς τέλειωσαν από την Euroleague και σκέφτονταν το FIBA Champions League. Και τελικά... Έμειναν στην Euroleague. Το είχαμε αναφέρει στο gavros.gr από τις 19 Ιουνίου και το βράδυ της 14ης Αυγούστου αυτό έγινε γνωστό και επίσημα, μετά και τη σχετική δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου.

Μα είχε πιστέψει, πραγματικά, κανείς από όλους εμάς ότι θα αποχωρούσαν από την Euroleague; Ούτε μια στο... εκατομμύριο δεν έπαιζε αυτό το σενάριο. Ήταν μια ωραία ιστορία, για να δημιουργήσουν κλίμα, καθώς πίστευαν ότι θα πέσουν όλοι πάνω του και θα τους παρακαλούν να μην φύγουν. Έλα, ντε, που ούτε αυτό δεν έγινε ποτέ!

Και τελικά, όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει.

Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ.

Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Euroleague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων».

Ωραία αυτό. Εκεί που στο παρελθόν αποκαλούσαν την Euroleague ως mafia, τώρα θα εργαστούν μαζί για το καλό του μπάσκετ. Εάν αυτό δεν λέγεται κωλοτούμπα, πώς αλλιώς μπορεί να το αποκαλέσει κανείς;

Διαβάστε επίσης

Μπαίνει στο κλίμα ο Τίμα (pic)

Μπαίνει στο κλίμα ο Τίμα (pic)

Τα κόκκινα παπούτσια του Λετονού φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται σήμερα στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση για τον Ολυμπιακό.

Εντός έδρας στο… Κορωπί!

Εντός έδρας στο… Κορωπί!

Το φιλικό του ΠΑΟ με τον Λεβαδειακό ακόμα δεν έχει βρει γήπεδο και οι «πράσινοι» μάλλον καταλήγουν στο προπονητήριό τους!