Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αλητεία του Βράνιες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Η αλητεία του Βράνιες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 17:29

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε από την ΑΕΚ και συνεχίζει την καριέρα του αλλού. Στην Άντερλεχτ και το Βέλγιο. Πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα. Θεωρητικά, λοιπόν, είναι ένα κομμάτι που ανήκει στο παρελθόν του, η θητεία στους «κιτρινόμαυρους»! Εμείς είχαμε χαρεί που είχε αποχωρήσει από τη χώρα μας, διότι θα γλιτώναμε αυτά τα αλλοπρόσαλλα πράγματα που έκανε. Έλα, όμως, που αυτό δεν συνέβη ποτέ!

Στην αρχή ήταν το ποσταρίσματα με τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Λες… ας δώσουμε τόπο στην οργή, το παιδί δεν είναι καλά, έχει και καύσωνα. Όχι ότι τον δικαιολογούσαμε, αλλά του δίναμε ένα άλλοθι! Αλλά συνεχίζει αυτά τα χυδαία προσταρίσματά του. Αυτή τη φορά ανέβασε στο Instagram stories του λογαριασμού του μια φωτογραφία με χυδαίο περιεχόμενο για τη Θύρα 7!

Πλέον το σίγουρο είναι ένα. Αυτό δεν είναι χυδαιότητα, είναι αλητεία! Η στάση του δε, πλέον χρήζει απαραιτήτως ψυχιατρικής παρακολούθησης. Ο άνθρωπος δεν είναι καλά και πρέπει να επέμβει κάποιος για να τον μαζέψει.

Προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού! Όλα τα άλλα είναι περιττά και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί του. Ας το κάνουν οι αρμόδιοι διότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ανεξέλεγκτα ένας παίκτης κατά αυτό τον τρόπο και να μην επεμβαίνουν οι αρμόδιες ποδοσφαιρικές Αρχές!

Διαβάστε επίσης

«Τα λέμε στην Αθήνα» (pic)

«Τα λέμε στην Αθήνα» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media... επικοινώνησε με την Μπέρνλι, η οποία αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο του Θρύλου για τα πλέι οφ του Europa League.