Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόσεχε μην πέσεις κατηγορία...»

«Πρόσεχε μην πέσεις κατηγορία...»
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 17:00

Την Πέμπτη (23/08, 21:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Σαμ Άλαρνταϊς, γνωστός προπονητής στην Αγγλία ο οποίος έχει δουλέψει σε ουκ ολίγες ομάδες στο νησί συμβούλεψε τον συνάδελφό του στη Μπέρνλι, Σον Ντάις να αποκλειστεί η ομάδα του από τους «ερυθρόλευκους» γιατί έτσι η ομάδα του θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τους αγώνες της Premier League και δεν θα κινδυνέψει με… υποβιβασμό αν έχει στο μυαλό της και την Ευρώπη.

«Εάν έλεγα δημόσια στον προπονητή της Μπέρνλι, Σον Ντάις, να αποκλειστεί από το Europa League δεν θα ήταν σωστό. Αλλά, δεν νομίζω ότι ο Σον έχει την ομάδα ν' ανταγωνιστεί. Κι όταν δεν έχεις την ομάδα να είσαι ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο- το είδαμε με την Ίπσουιτς που βγήκε Ευρώπη και την επόμενη σεζόν υποβιβάστηκε - είναι δύσκολο. Όταν μια μικρότερη ομάδα βγαίνει στην Ευρώπη και παίζει στην Premier League την Κυριακή, είναι δύσκολο να έχει αποτέλεσμα», υποστήριξε ο Άλαρνταϊς.

Διαβάστε επίσης

Στους αρχηγούς ο Λάζαρος

Στους αρχηγούς ο Λάζαρος

Ο Χριστοδουλόπουλος συγκαταλέγεται σε αυτούς που θα φορούν το περιβραχιόνιο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Πολλά ευχαριστώ, αδερφέ» 

«Πολλά ευχαριστώ, αδερφέ» 

Ο Γκιγιέρμε δημοσίευσε και πάλι το βίντεο με το μήνυμα που του έστειλε ο τεράστιος Τζιοβάνι για τον Ολυμπιακό.