Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι φιλοδοξίες του Αργύρη και τα... άντε γεια σας!

Οι φιλοδοξίες του Αργύρη και τα... άντε γεια σας!
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 22:59

Πώς αλλάζουν οι καιροί; Και συνοδεύονται από μεγάλες κωλοτούμπες! Κάποτε ο Αργύρης Καμπετσής, όταν αγωνίζονταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, πανηγύριζε τη μια νίκη μετά την άλλη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τότε τρελαίνονταν με τα νικηφόρα αποτελέσματα του Θρύλου και με τα σχόλιά του γλεντούσε τους «πράσινους».

Ορισμένα ήταν μέσα σε νορμάλ πλαίσια όπως «του χρόνου πάλι βαζέλια» γιατί στην αρχή, που ήταν πιο μικρός, είχε ξεφύγει λίγο. Παραπάνω από το κανονικό, με σχόλια «άντε γειά σας, άντε σπίτι…» Τώρα, όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους πράσινους ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα». Από το... βαζέλια στο... μεγάλη ομάδα. Τι αλλαγή κι αυτή! Αλλά είχε προηγηθεί μια ακόμα, εξίσου σημαντική.

Ο νεαρός επιθετικός είχε κλείσει όλους τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media! Επειδή περίμενε τι θα επακολουθούσε...

Το θέμα είναι πώς ξέχασε εύκολα και γρήγορα ο Αργύρης! Έσβησε το ερυθρόλευκο παρελθόν του, για το οποίο κάποτε ήταν πολύ περήφανος. Και τώρα ο ΠΑΟ έγινε... ιστορικό και μεγάλο σωματείο!

Όσο δε για το καλύτερο... Τα λόγια του ήταν «Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα».

Έφυγε το καλοκαίρι του 2017 από τον Ολυμπιακό για να πάει στο εξωτερικό και να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Και γύρισε μετά από ένα χρόνο στην Ελλάδα, στον Παναθηναϊκό, που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό κι αν ήταν μεγάλο… βήμα στην καριέρα του. Από την Ντόρτμουντ στους «πράσινους». Τελικά το παιδί έχει μεγάλες… φιλοδοξίες, όπως δείχνει η καριέρα του!

Διαβάστε επίσης

Επικός Πρίντεζης! (pic)

Επικός Πρίντεζης! (pic)

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού απάντησε με μοναδικό τρόπο σε φίλο του στο Instagram, ο οποίος είδε σε εφιάλτη τον «Πριντ» να αγωνίζεται στον ΠΑΟ.