Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέλαβαν τα αμάξια τους (pics)

Παρέλαβαν τα αμάξια τους (pics)
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 19:34

Η συνεργία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την Europcar συνεχίζεται για μια ακόμα χρονιά. Με τους αθλητές του συλλόγου, ανά γκρουπ, να πηγαίνουν και να παραλαμβάνουν τα αυτοκίνητα που τους δίνει η εταιρεία για τις μετακινήσεις τους.

Την Παρασκευή τρία από τα νέα αποκτήματα των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στο κεντρικό κατάστημα της εταιρίας που βρίσκεται στη Λεωφόρου Συγγρού. Ο λόγος για τον Ισπανό Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα της ομάδας χάντμπολ και τις δύο αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, την Αμερικανίδα Άλισον Μέιφιλντ και τη Γερμανίδα Λάουρα Έμοντς.

Οι τρεις αθλητές και αθλήτριες του Θρύλου παρέλαβαν τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους, όσο θα βρίσκονται στον Πειραιά και θα φορούν τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης

Ο Αγραβάνης και ο Φορτούνης!

Ο Αγραβάνης και ο Φορτούνης!

Ο φόργουορντ του Θρύλου και η κουβέντα με τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» λίγο πριν τη σέντρα στο ματς με την Μπέρνλι.

Εξαιρετικό το κλίμα στον Θρύλο (vid)

Εξαιρετικό το κλίμα στον Θρύλο (vid)

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο Insta Story του, με τους Λάζαρο και Φορτούνη να κάνουν αποθεραπεία μετά το ματς με την Μπέρνλι.

«Πολύ ωραίο γκολ, πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

«Πολύ ωραίο γκολ, πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ Γκονζάλες έδωσε τα εύσημα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη για το τέρμα που σημείωσε, καθώς και στους «ερυθρόλευκους» για τη νίκη τους επί της Μπέρνλι με 3-1.

«Χρόνια πολλά Μασούρα» (pic)

«Χρόνια πολλά Μασούρα» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά στον νεαρό αμυντικό της ομάδας μέσω των social media για τα γενέθλιά του.