Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αγραβάνης και ο Φορτούνης!

Ο Αγραβάνης και ο Φορτούνης!
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 23:50

Έχουμε πει πολλές φορές πώς ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Όχι μονάχα σε ό,τι αφορά το κάθε τμήμα ξεχωριστά, αλλά και ανάμεσα στα τμήματα του συλλόγου. Αρκετοί αθλητές είναι φίλοι μεταξύ τους ανεξάρτητα εάν ο ένας παίζει ποδόσφαιρο και ο άλλος μπάσκετ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κώστας Φορτούνης και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Οι δύο αθλητές έχουν καλή σχέση και το βράδυ της Πέμπτης ο φόργουορντ του μπασκετικού Ολυμπιακού ήταν στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Πριν τη σέντρα του ματς ο Αγραβάνης πέρασε από το χώρο που περίμεναν οι ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού και Μπέρνλι και συνομίλησε για πολύ λίγο με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού Θρύλου.

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο με την παρακάμερα του ματς κόντρα στην αγγλική ομάδα, στα πρώτα δευτερόλεπτα…

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικό το κλίμα στον Θρύλο (vid)

Εξαιρετικό το κλίμα στον Θρύλο (vid)

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο Insta Story του, με τους Λάζαρο και Φορτούνη να κάνουν αποθεραπεία μετά το ματς με την Μπέρνλι.

«Πολύ ωραίο γκολ, πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

«Πολύ ωραίο γκολ, πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ Γκονζάλες έδωσε τα εύσημα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη για το τέρμα που σημείωσε, καθώς και στους «ερυθρόλευκους» για τη νίκη τους επί της Μπέρνλι με 3-1.