Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θυμήθηκαν τον Ματ!

Θυμήθηκαν τον Ματ!
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:49

Στην αναμέτρηση της Μπριζ με την Ντόρμουντ, το βράδυ της Τρίτης, ο Τζέιντον Σάντσο έγινε ο 7ος Άγγλος ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο στο Champions League με ομάδα εκτός Βρετανίας. Λογικό ήταν στο Νησί να γίνουν τα σχετικά αφιερώματα και οι αναφορές στους έξι που είχαν κάνει κάτι ανάλογο πριν από τον παίκτη της Μπορούσια. Τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με τον Ολυμπιακό; Έχουν και μάλιστα άμεση!

Διότι ένας εκ των έξι Άγγλων που έκαναν πριν τον Σάντσο το ίδιο πράγμα ήταν και ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Άγγλος επιθετικός είχε αγωνιστεί πριν από 8 χρόνια με το Θρύλο, κάνοντας το ντεμπούτο του στην κορυφαία, ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Στην αναμέτρηση με την Μπορντό, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των «16» του θεσμού. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς -που ήταν εκείνη την περίοδο στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων»- τον είχε ρίξει στο ματς στο 77ο λεπτό, στη θέση του Μήτρογλου. Το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου του 2010.

Οι προηγούμενοι που είχαν κάνει κάτι ανάλογο ήταν ο Μπράιαν Ντιν, ο Μάικλ Τόμας και ο Σκοτ Μίντο με την Μπενφίκα, ο Στιβ ΜακΜάναμαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Όουεν Χάργκρεϊβς με την Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκά «μάτια»

Ευρωπαϊκά «μάτια»

Σκάουτερ και «κατάσκοποι» από διάφορους συλλόγους θα είναι την Πέμπτη στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Έτοιμοι» (pic)

«Έτοιμοι» (pic)

Το μήνυμα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις.

Είχαν άγχος και... τράκαραν!

Είχαν άγχος και... τράκαραν!

Το πούλμαν της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ. Εάν παίζεις μετά από τόσα χρόνια στους ομίλους του Champions League, τρέμεις και στο δρόμο!