Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν Μουντιάλ, αλλά είναι ικανοί;

Θέλουν Μουντιάλ, αλλά είναι ικανοί;
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 - 17:07

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πώς υπάρχει πλάνο να τεθεί υποψηφιότητα για να συνδιοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 η Ελλάδα μαζί με τη Σερβία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Αλλά εδώ υπάρχει ένα μεγάλο θέμα. Σε τι γήπεδα θα γίνει αυτό;

Μονάχα σε αυτά που ασχολούνται οι ομάδες. Διότι όπως είδαμε και την Πέμπτη, η ομοσπονδία ορίζει ματς σε γήπεδα… χωράφια. Δεν πάει ούτε ένας άνθρωπός της να δει σε τι κατάσταση είναι οι αγωνιστικοί χώροι των σταδίων.

Κι από την άλλη, η ΕΠΟ της… εξυγίανσης ακούει «Γ. Καραϊσκάκης» και αλλάζει… δρόμο. Εδώ πήρε την εθνική ομάδα από εκεί για να την πάει στην περιφέρεια και την έφερε στο ΟΑΚΑ όπου αγωνίζεται μεταξύ… γνωστών και φίλων!

Εάν πούμε ότι αυτή η ιστορία προχωρήσει, τι κάνει τον καθένα Έλληνα πολίτη να πιστεύει ότι με αυτή την ομοσπονδία δεν θα γελάνε μαζί μας στο φινάλε; Όρισαν ματς στο Παμπελοποννησιακό όπου ο αγωνιστικός χώρος είχε λακκούβες.

Όρισαν τελικό κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό. Εκεί που από καθαρή σύμπτωση δεν σκοτώθηκε κόσμος. Αλλά η τοπική κοινωνία και την τοπική Ένωση έλεγαν πώς πρόκειται για γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και ματς Champions League.

Οπότε μήπως βιάστηκε ο πρωθυπουργός να επικοινωνήσει την ιδέα για συνδιοργάνωση Μουντιάλ χωρίς να έχει μιλήσει λίγο με τον πρόεδρο Γραμμένο; Γιατί η ΕΠΟ θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτή την ιστορία στην τελική, όχι η κυβέρνηση. Το έψαξε αν μπορούν να τα καταφέρουν ή όχι;

Διαβάστε επίσης

Με αβάντα Λοτερμόζερ ο Ιτούδης (vid)

Με αβάντα Λοτερμόζερ ο Ιτούδης (vid)

Δείτε το καθαρό φάουλ που κάνει ο Κλάινμπερν στον Παπανικολάου 35΄΄ πριν τη λήξη- Μια χαρά συνεχίζει το έργο του ο Γερμανός. Από Ζαλγκίρις κρατάει! Ιτούδη μην ανησυχείς, θα... απολυθείς τον Μάιο.

Τον αναγνωρίζεις;

Τον αναγνωρίζεις;

Το κουίζ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη φωτογραφία ενός «ερυθρόλευκου» από την εποχή που ήταν παιδί...