Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας χρόνος απ' όταν έβρεξε ρούβλια!

Ένας χρόνος απ' όταν έβρεξε ρούβλια!
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 00:59

Ένας χρόνος πέρασε από το απόγευμα που στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε βρέξει ρούβλια! Ήταν μεσημέρι Κυριακής, 5 Νοεμβρίου 2017, όταν ο Πλατανιάς ήρθε στον Πειραιά. Πρώτη φορά μετά από όσα είχαν γίνει την άνοιξη του 2017. Τότε που η ομάδα της Κρήτης έπαιξε το… παιχνίδι άλλων για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Με ψεύτικες καταγγελίες που προκάλεσαν την πειθαρχική δίωξη και την τιμωρία στον Ολυμπιακό, αλλά τη δικαίωση των «ερυθρολεύκων» στην έφεση.

Ο κόσμος του Θρύλου δεν ξέχασε Και υποδέχθηκε την ομάδα από την Κρήτη όπως της άρμοζε! Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα του ματς που είχε γίνει στις 15:00 το μεσημέρι, όταν βγήκε για προθέρμανση η ομάδα του Πλατανιά, δεν ήταν μόνο η αποδοκιμασίες. Από την εξέδρα των ΓΑΥΡΩΝ έπεσε «βροχή» με ψεύτικα ρούβλια προς τους παίκτες του Πλατανιά. Λογικό ήταν με όσα είχαν επιχειρήσει να κάνουν μερικούς μήνες νωρίτερα ορισμένα στελέχη της ομάδας. Αυτοί που είχαν πει την… ιστορία τους όπως άρεσε ψηλά, εκεί στα βόρεια.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν με τον κατάλληλο τρόπο την ομάδα του Πλατανιά. Με τα ψεύτικα ρούβλια για ό,τι είχαν κάνει οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας μερικούς μήνες νωρίτερα…

Διαβάστε επίσης

Κουβέντα στα… πορτογαλικά (pics)

Κουβέντα στα… πορτογαλικά (pics)

Οι Γκιλιέρμε και Σα συνομίλησαν με τους Μπρούνο Γκάμα και Ούγκο Σόουζα, στην βόλτα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης».