Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ΕΠΟ είναι... ντεφορμέ! (pics)

Στην ΕΠΟ είναι... ντεφορμέ! (pics)
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 13:40

Η ΕΠΟ είναι μια ομοσπονδία που δεν έχει κάνει εξορθολογισμό εξόδων! Από εκεί που παλαιότερα είχε 60 υπαλλήλους, τώρα έχει πάνω από 100! Αλλά παρόλα αυτά, κάτι δεν λειτουργεί καλά! Δεν εξηγείται αλλιώς. Εδώ έκαναν λάθος στην ημερομηνία γέννησης ενός παίκτη στην αποστολή της εθνικής Νέων, που κλήθηκε για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2019.

Εν προκειμένω με τον Γιάννη Νικοπολίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας κλήθηκε από τον Γιάννη Γκούμα. Αλλά στην ΕΠΟ δεν προλάβαιναν να δουν την ημερομηνία γέννησής του. Έτσι, όταν βγήκε για πρώτη φορά η αποστολή είχαν λάθος. Δεν είχαν την 8/12/2000 που είναι η κανονική, αλλά την 17/9/2001. Μάλλον δεν συνεργάστηκαν σωστά οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας για να κάνουν τη δουλειά τους. Ίσως και να μην φτάνουν στην ΕΠΟ της «εξυγίανσης» οι 100 υπάλληλοι…

Η ημερομηνία που είχαν αφήσει ήταν του Χρήστου Μανδά, του τερματοφύλακα του Ατρόμητου, που ήταν σε προηγούμενες κλήσεις. Λίγο αργότερα το διόρθωσαν. Πάλι καλά γιατί σε άλλες περιπτώσεις δεν είχαν δείξει την ίδια… αντίδραση!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην ΕΠΟ είναι... ντεφορμέ! (pics)
Στην ΕΠΟ είναι... ντεφορμέ! (pics)

Διαβάστε επίσης