Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σώπα ρε Γιαννάκη που θα μας «γαμ…» κιόλας (vid)

Σώπα ρε Γιαννάκη που θα μας «γαμ…» κιόλας (vid)
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 20:06

Ο Γιαννάκης ο Παπαπέτρου με το υψηλό μορφωτικό επίπεδο, αυτός που πήρε μια δική του απόφαση για να… κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και να κοιτάει το ματς, αυτός που φοβόνταν πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Παπανικολάου και βρέθηκε να είναι η αλλαγή του Αντετοκούνμπο, είπε «πάμε να τους γαμη… με». Ο Γιαννάκης… Το «αιώνιο ταλέντο» με τα τούβλα. Που κοίταγε τον Τίμα να πυροβολεί και δεν έπαιρνε χαμπάρι. Μέσα στα μούτρα του τα έσκαγε ο Λετονός. Ο Γιαννάκης θα μας «γα…σει». Ποιον; Τον Ολυμπιακό; Ο Γιαννάκης που ακόμα είναι βραχνιασμένος από τις φωνές στους διαιτητές για τις σφαγές που βίωνε απέναντι στην ομάδα που του αξίζει και της αξίζει. Ο Γιαννάκης… Κοντή μνήμη δεν έχουμε Γιαννάκη. Εις το επανιδείν…

Διαβάστε επίσης

Ο Ντάρκο δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Ντάρκο δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Σέρβος πρώην παίκτης και παράγοντας των Πειραιωτών ανάρτησε μία φωτογραφία με την ερυθρόλευκη φανέλα από ματς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

«Πάμε παιδιά» (pic)

«Πάμε παιδιά» (pic)

Ο Αχμέντ Χασάν έδωσε το σύνθημα για νίκη στο αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σε τηλεοπτική σειρά ο Καρεμπέ

Σε τηλεοπτική σειρά ο Καρεμπέ

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού θα είναι πρωταγωνιστής σε επεισόδιο της γαλλικής τηλεοπτικής σειράς «Joséphine ange gardien».