Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάθηκαν» 5'' στη Μόσχα! (vid)

«Χάθηκαν» 5'' στη Μόσχα! (vid)
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 09:55

Απίστευτα πράγματα στη ματς της ΤΣΣΚΑ με την Ζαλγκίρις, το απόγευμα της Τετάρτης. Στη Μόσχα συνέβη κάτι εκπληκτικό. «Χάθηκαν» 5 δευτερόλεπτα από την επίθεση των Λιθουανών σε καίριο σημείο του ματς. Με το σκορ στο 81-84, η Ζαλγκίρις ξεκίνησε την επίθεση της.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, έμεινε 1:10 για το φινάλε του ματς και 20 δευτερόλεπτα για την επίθεση των Λιθουανών.

Όταν το χρονόμετρο, όμως, έφτασε στο 1:08 για το τέλος, δηλαδή μετά από 2'', ξαφνικά η επίθεση της Ζαλγκίρις αντί για τα 18'' πήγε στα 13''. Δηλαδή «χάθηκαν» από τα χρονόμετρα 5''!!!

«Περίεργα» πράγματα στη Μόσχα και την ώρα του αγώνα δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Χάλασε το χρονόμετρο ή κάποιος πάτησε κατά λάθος κάποιο.. κουμπί στον πίνακα; Κανείς δεν ξέρει τι έγινε! Ήταν κάτι... μεταφυσικό ή υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση; Απαντήσεις, πάντως, δεν υπάρχουν.

Δείτε και το σχετικό βίντεο για να καταλάβετε τι έγινε στη Μόσχα, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του ματς, την ώρα που Ζαλγκίρις είχε το προβάδισμα με 3 πόντους, κάτι περισσότερο από ένα λεπτό πριν το φινάλε. Για την ιστορία, το ματς πήγε στην παράταση όπου νίκησε η ΤΣΣΚΑ!

Διαβάστε επίσης

Πάει και ο Ματιάσεβιτς!

Πάει και ο Ματιάσεβιτς!

Ούτε αυτός πέτυχε σ’ αυτά που του ανέθεσαν να κάνει. Μια ακόμα αποτυχημένη κίνηση της διοίκησης της ΑΕΚ.