Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κοινωνικό μήνυμα του Τοροσίδη (pic)

Το κοινωνικό μήνυμα του Τοροσίδη (pic)
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 07:50

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία θέλησε να προβάλλει ο Βασίλης Τοροσίδης μέσω των social media. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνεχάρη τους Έλληνες του Μόναχο για την εκδήλωση που διοργανώνουν, όπου τα έσοδά της θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα, το οποίο καταστράφηκε από τις φωτιές στην Αττική.

Ο διεθνής μπακ ανάφερε χαρακτηριστικά: «Με ενημέρωσαν φίλοι, ότι ελληνικοί φορείς και σύλλογοι στο Μόναχο διοργανώνουν στις 9 Δεκεμβρίου εκδήλωση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική.

Σας συγχαίρω από την καρδιά μου, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι η απόδειξη ότι η καρδιά του Ελληνισμού, όπου και να βρίσκεται ο καθένας μας, χτυπάει πάντα δυνατά για την πατρίδα, αλλά και για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθεια μας! Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες του Μονάχου θα συμμετάσχουν μαζικά σε αυτήν την εκδήλωση προσφοράς, με την ίδια θέρμη που επιδείχθηκε και στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις πόλεις του κόσμου που υπάρχουν συμπατριώτες μας! Καλή επιτυχία!».

Διαβάστε επίσης

«Μία ομάδα, μία καρδιά» (pic)

«Μία ομάδα, μία καρδιά» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη μετά τη πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο.

«Σιδερένιος φίλε» (pic)

«Σιδερένιος φίλε» (pic)

Το μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη στον Δημήτρη Αγραβάνη για την επιστροφή του στα παρκέ, μετά τον τραυματισμό του.