Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν… χάνουν ματς Γκόφερς και Μπάκλινγκ! (pics)

Δεν… χάνουν ματς Γκόφερς και Μπάκλινγκ! (pics)
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 00:59

Ενθουσιασμένες που ανήκουν στον Ολυμπιακό και ζουν στην Ελλάδα είναι οι Κίσα Γκόφερς και Χάνα Μπάκλινγκ. Και αυτό το αποδεικνύουν συνεχώς και με κάθε τρόπο. Οι Αυστραλές πολίστριες, μάλιστα, δεν… χάνουν ματς από τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη!

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή το απόγευμα, τα δύο «καγκουρό» του Θρύλου βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη μαζί με τις συμπαίκτριες τους, Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου και παρακολούθησαν το ματς της ομάδας χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με την Γκόφερς, μάλιστα, να αναρτά την παρακάτω φωτογραφία σε story στο Instagram.

Οι δύο Αυστραλές πολίστριες έχουν προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στον Ολυμπιακό, κάτι που μόνο θετικό είναι για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη.

Παράλληλα, στο γήπεδο βρέθηκαν και αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Θρύλου και συγκεκριμένα, οι Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ασημίνα Νικολογιάννη και Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Διαβάστε επίσης

Η κίνηση ανθρωπιάς του Τοροσίδη!

Η κίνηση ανθρωπιάς του Τοροσίδη!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έδωσε μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών στη μητέρα της μικρής Χρυσοβαλάντως, που πρέπει να χειρουργηθεί για να γίνει καλά.