Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο ΟΑΚΑ: «Πέσιμο» Θανάση σε Πασκουάλ, τα άκουσε ο Μάνος!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο ΟΑΚΑ: «Πέσιμο» Θανάση σε Πασκουάλ, τα άκουσε ο Μάνος!
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 00:57

Μία ωραία… ατμόσφαιρα είναι στον Παναθηναϊκό. Που έχετε ξαναδεί πρώην μεγαλομέτοχο ομάδας να τα χώνει στον… «πρόεδρο» αυτής, την ώρα του αγώνα στο 4ο δεκάλεπτο, τη στιγμή μάλιστα που πρώτος στόχος ήταν ο προπονητής αλλά ο «πρόεδρος» τον ανέκοψε και τελικά τα άκουσε αυτός;

Όλα αυτά έγιναν στο ΟΑΚΑ. Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με το στανιό την Νταρουσάφακα. Τώρα αν θα ακούσουμε πως ο πρόεδρος της Νταρουσάφακα δωροδόκησε τους διαιτητές δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να γίνει κανένα λάθος ρεπορτάζ. Τα πάντα μπορεί να συμβούν στο ΟΑΚΑ.

Όπως το «πέσιμο» του εξαγριωμένου Θανάση Γιαννακόπουλου. Δεν άντεξε ο άνθρωπος, πήγε στον πάγκο της ομάδας του στο 4ο δεκάλεπτο και όπως μεταφέρθηκε από την μετάδοση «ήθελε να πλησιάσει τον Πασκουάλ, αλλά δεν τον άφησε ο Μάνος Παπαδόπουλος».

Ο… πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Αυτός δεν είναι στα χαρτιά; Ε λοιπόν τα άκουσε ο πρόεδρος από τον πρώην πρόεδρο. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τα… έχωνε κατά το κοινώς λεγόμενο στον Μάνο Παπαδόπουλου για την εικόνα του Παναθηναϊκού που με τα χίλια ζόρια κέρδισε την Νταρουσάφακα. Εκείνη τη στιγμή βέβαια ήταν ορατός ο κίνδυνος της ήττας. Δεν άντεξε ο Θανάσης και πήγε να τους τα ψάλει. Δεν τα άκουσε ο Πασκουάλ καθώς είχε ματς εκείνη την ώρα, δεν προλάβαινε και τα άκουσε ο Μάνος Παπαδόπουλος. Την ώρα του αγώνα.

I love this game έγινε ο Παναθηναϊκός, προσφέρει θέαμα και σόου και κράζουν και από πάνω.

Η ρεπόρτερ που κάθονταν δίπλα στον πάγκο είπε πως «ήμουν μπροστά αλλά δε μπορώ να πω τι έγινε από σεβασμό στην ομάδα. Μερικά πράγματα δεν λέγονται…».

Παιδιά μην ψάχνουμε τα ηχητικά πάλι έτσι;

Διαβάστε επίσης

Η... αύρα του Καμπιάσο

Η... αύρα του Καμπιάσο

Ο Αργεντινός ήταν την Πέμπτη το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά το ματς βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.