Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χέρι-πέναλτι του Βιεϊρίνια «πρωταγωνιστεί» σε κωμωδία! (vid)

Το χέρι-πέναλτι του Βιεϊρίνια «πρωταγωνιστεί» σε κωμωδία! (vid)
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 12:39

Το χέρι-πέναλτι του Βιεϊρίνια στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία έγινε viral στα social media και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Εκείνες τις ημέρες είχαν εμφανιστεί πολλές και διαφορετικές «εκδοχές» για τη φάση αυτή που ήταν πέναλτι, μπροστά στα μάτια του διαιτητή Τσαμούρη και δεν καταλογίστηκε.

Αυτή η φάση αποτέλεσε σημείο… έμπνευσης για τους συντελεστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να προσαρμόσουν τη φάση στη Λαμία σε μια σκηνή της σειράς, για να διακωμωδήσουν το γεγονός! Μέχρι εκεί έφτασε η φάση αυτή που θα μείνει στην ιστορία και ως μέρος της κωμωδίας!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκαδιαρέσης περιέγραψε τη φάση κι έκανε σύγκριση με τον θρύλο τον Μπολσόι, Γιούρι Γκριγκαρόβιτς, για να περιγράψει τι έκανε ο παίκτης του ΠΑΟΚ… Με τη φράση «πετάγεται ο Βιεϊρίνια έτσι, ούτε ο Γκριγκαρόβιτς δεν τα κάνει αυτά, κατάλαβες; Και μετά σου λέει δεν είναι πέναλτι!»

Δείτε στο βίντεο, μετά το 10ο λεπτό τη σκηνή με «πρωταγωνιστή» το χέρι-πέναλτι του Βιεϊρίνια…

Διαβάστε επίσης

Τα εύσημα του Κούτρη στον Μαρτίνη! (pic)

Τα εύσημα του Κούτρη στον Μαρτίνη! (pic)

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη χαρά του για το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Θρύλου, με τον Κούτρη να του δίνει μάλιστα συγχαρητήρια στα social media.