Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπου φυσάει ο... άνεμος ο Λουτσέσκου!

Όπου φυσάει ο... άνεμος ο Λουτσέσκου!
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 15:23

Μερικούς μήνες πριν, μετά το φινάλε του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν ο ΠΑΟΚ έπεσε από την... Ακρόπολη και βρήκε και πορτοφόλι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αναφέρει ότι «κέρδισε η πιο έξυπνη ομάδα, αυτή που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της».

Αυτά ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου. Μετά το ματς με τον Πανιώνιο, χθες βράδυ στη Νέα Σμύρνη, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, υπογράμμισε «Δεν άξιζε τη νίκη ο Πανιώνιος. Εμείς ήμασταν καλύτεροι».

Τι να πει κανείς μετά από αυτό... Όταν βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο να σχολιάζει ένα θέμα όπως τον βολεύει κι όχι όπως είναι, δεν υπάρχει λόγος για κάτι περισσότερο!

Αλλά από τη στιγμή που και ο ίδιος είχε πει μετά το ματς στο Καραϊσκάκη πώς «τα ποδοσφαιρικά παιχνίδι κερδίζονται από τύχη», όπως κι έγινε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα του, γιατί δεν θεώρησε ότι αυτός ο αστάθμητος παράγοντας θα μπορούσε να έχει παίξει ρόλο για τη χθεσινή νίκη του Πανιωνίου;

Ο λόγος είναι απλός... Δεν τον βόλευε αυτή η εκδοχή! Όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για την ομάδα του, τα βλέπει αλλιώς...

Διαβάστε επίσης

Ο Γκαλέτι δεν ξεχνά! (pic)

Ο Γκαλέτι δεν ξεχνά! (pic)

O Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν ξέχασε τα αδέρφια μας, που «έφυγαν» άδικα πριν από 38 χρόνια.