Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ένα... λεπτό δημοσιότητας του Μίχελ!

Το ένα... λεπτό δημοσιότητας του Μίχελ!
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 16:02

Κοίτα να δεις που για μια ακόμα φορά όταν κάποιος θέλει να είναι στο... επίκεντρο, το κάνει εν μέσω του Ολυμπιακού! Τι εννοούμε; Ο Μίχελ τον τελευταίο καιρό έχει τεθεί στο περιθώριο στον ΠΑΟΚ! Κι έδωσε μια συνέντευξη σε αθλητική εφημερίδα.

Μίλησε για το ματς της περασμένης Κυριακής και σχολίασε το εξής: «Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι και πέρσι, εάν δεν γινόταν αυτό το θέατρο με τον Όσκαρ Γκαρθία, θα είχε την ίδια κατάληξη το παιχνίδι και θα παίρναμε τον τίτλο» και συνέχισε υπογραμμίζοντας «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τον τίτλο πέρσι στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά εξαιτίας όλων όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα; Πέταξαν αντικείμενο στον Όσκαρ Γκαρθία, τον τραυμάτισαν στο κεφάλι -ακόμα και ο Βιεϊρίνια έχει παραδεχθεί πώς έγινε λάθος και εξήγησε πώς δεν έπρεπε να συμβεί αυτό- και ο Μίχελ μετά από ένα χρόνο λέει τα ίδια και τα ίδια που έλεγε πέρσι.

Αλλά δεν μας είπε γιατί μπήκε φέτος το δίχτυα στην Τούμπα, σε όλες τις θύρες; Για να μην έχει πάλι κανένα... θέατρο; Η ουσία είναι μία. Όποιος θέλει να ασχοληθούν μαζί του, ρίχνει μέσα στην κουβέντα και κάτι από Ολυμπιακό και γίνεται... πρώτο θέμα!

Διαβάστε επίσης

Στα... δύο ο Ιντέγε (pic)

Στα... δύο ο Ιντέγε (pic)

Ο Νιγηριανός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Κιέβου και ευχήθηκε και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία.

«Πάμε» (pic)

«Πάμε» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου.