Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη»

«Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη»
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 23:03

Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία της Ελλάδος στην Ευρώπη, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο Έλληνας σέντερ του Θρύλου βρέθηκε στο «Γ. Καραισκάκης» (είχε δώσει το «παρών» προηγουμένως και στο Ρέντη) και μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου.

Όπως υπογράμμισε, πιστεύει στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» ότι μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς στην Ουκρανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια ομάδα μετά το τελευταίο κακό αποτέλεσμα που είχε για το ελληνικό πρωτάθλημα να μαζέψει τα κομμάτια της ξέροντας ότι έχει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την Ευρώπη για να προχωρήσει, θεωρώ ότι η ομάδα ήταν σίγουρα επηρεασμένη. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς.

Έχασε κάποιες ευκαιρίες που θα τις έδιναν μεγαλύτερη διαφορά που σίγουρα θα ήταν ασφαλείας και για την πρόκριση. Δεν τα κατάφερε, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό πτοεί κανέναν.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει την ποιότητα, έχει το ψυχικό σθένος και πιστεύω ότι και με τον κόσμο στο πλευρό του στην Ουκρανία θα καταφέρει να πάρει μια μεγάλη πρόκριση και είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι για αυτό. Όποτε μπορούμε και βολεύουν και τα ματς και τα κενά μας ερχόμαστε να στηρίξουμε. Γιατί το ίδιο κάνουν και τα παιδιά για εμάς. Και είναι πολύ σημαντικό. Γιατί ο ολυμπιακός είναι ένας και ενιαίος.

Και ελπίζω στον επαναληπτικό να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε για να καταφέρουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη γιατί ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κρατήσει και την Ελληνική σημαία αλλά και φυσικά την σημαία του Ολυμπιακού ψηλά σε όλα τα αθλήματα και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και στο βόλεϊ που ήμασταν πριν που πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση, οπότε πιστεύω ότι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη και συνεχίζουμε με αυτό το μοτίβο και πιστεύουμε στην ομάδα πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Στο Ναό ο Νέρι Καστίγιο! (pic)

Στο Ναό ο Νέρι Καστίγιο! (pic)

O Μεξικανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στα... δύο ο Ιντέγε (pic)

Στα... δύο ο Ιντέγε (pic)

Ο Νιγηριανός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Κιέβου και ευχήθηκε και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία.