Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΟΚ, οι συνέπειες για τον Ολυμπιακό

ΣΟΚ, οι συνέπειες για τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 19:24

Αν ο Ολυμπιακός επιμείνει στο τελεσίγραφό του, οι συνέπειες θα είναι δραματικές και γι' αυτό θα πρέπει να αναθεωρήσουν άμεσα οι αφοί Αγγελόπουλοι την απόφασή τους. Τί θα συμβεί; Πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε:

1) Θα αυξηθεί άμεσα το δημόσιο χρέος της χώρας άλλα 100 δισ.ευρώ.

2) Ένας νέος θανατηφόρος ιός, του οποίου το αντίδοτο δεν θα είναι δυνατό να βρεθεί ποτέ, θα σαρώσει τη χώρα.

3) Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα κληθούν να γράψουν στο τετράδιο, ως τιμωρία, 100 φορές «δεν θα αμφισβητήσω ποτέ τον... Φάρο» και επίσης θα μείνουν όρθιοι με το ένα πόδι στη γωνία μέχρι να αναφωνήσουν: απεταξάμην την Αδριατική Λίγκα, πιστεύω εις μία θεά, την ΚΕΔ.

4) Θα υποχρεωθούν όλοι στην ομάδα μπάσκετ, ως μια επιπλέον συμβολική τιμωρία, να φοράνε τα μπλουζάκια που λάνσαραν με τόσο καμάρι στην ΚΑΕ ΠΑΟ με το λογότυπο «euroleague mafia». Τότε που εκείνοι τα φόραγαν ήταν άλλοι, ζούσαν σε παράνοια, τον εαυτό τους έβρισκαν σπάνια.

5) Τεχνική ποινή εις βάρος του Ολυμπιακού, βολές και η μπάλα απέξω για τον ΠΑΟ.

ΥΓ: Παιδιά, είπαμε, μην σας πιάνει αυτό το... αθώο και... ειλικρινές ενδιαφέρον για την τύχη του Ολυμπιακού και το πόσο ντροπιάζει ή όχι την ιστορία του. Αφήστε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του να νοιάζονται γι' αυτά. Εσείς κοιτάξτε ν' αποφύγετε την τελευταία θέση της Ευρωλίγκα κι αφήστε τα υπόλοιπα.

ΥΓ2: Πόσο αστείοι γίνονται. Οι άνθρωποι που πέρυσι σήκωναν λάβαρο επανάστασης εις βάρος της «μαφιόζικης Ευρωλίγκας» και ενθάρρυναν τον ΠΑΟ (που είναι κατά το 1/11 συμμέτοχοι της διοργάνωσης όπως άκουσα από πιο σχετικούς από μένα στο ραδιόφωνο, άρα ο ΠΑΟ τα έβαζε με τον... εαυτό του) ν' αποχωρήσει, τώρα κουνάνε το δάχτυλο στον Ολυμπιακό. Αστείοι.

ΥΓ3: Όσο πιο πολύ τσιρίζουν, τόσο περισσότερο διαλύουν και την παραμικρή αμφιβολία και «τσιμεντώνουν» το ορθό της απόφασης των Αγγελόπουλων.

ΥΓ4: Και ξαναρωτάω: υπάρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ με μπασκετικά αληθινά ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ να εξηγήσει πως γίνεται στη δύσκολη διοργάνωση (Ευρωλίγκα) ο Μιλουτίνοφ να έχει συντριπτικά μικρότερο μέσο όρο εις βάρος του φάουλ από την εύκολη (πρωτάθλημα); Μπορεί επίσης κάποιος να εξηγήσει με μπασκετικά επιχειρήματα την τεράστια διαφορά στο ισοζύγιο νίκες / ήττες σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ; Πώς γίνεται στην πρώτη να έιναι ανίκητος ο ΠΑΟ και να... μεταμορφώνεται σε Γουόριορς και στη δεύτερη να κερδίζει (επί δεκαετίες και σε διάφορα γήπεδα, Τελ Αβίβ, Σαραγόσα, ΟΑΚΑ, ΣΕΦ) συνήθως ο Ολυμπιακός; Τι είπατε; Δεν ακούγεστε, πάρτε το μηδέν.

ΥΓ5: Και ξαφνικά βλέπεις από πολλούς πράσινους ρεπόρτερ να γράφουν ακριβώς το ίδιο πράγμα περί των πολλών φάουλ στο ματς της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ. Ένα πονηρό μυαλό (εμείς δεν έχουμε τέτοιο, αποδεχόμαστε ότι όλα είναι αθώα και αγγελικά πλασμένα) θα πίστευε ότι έφυγαν σωρηδόν τα non paper.

Διαβάστε επίσης

Στο Ναό ο Νέρι Καστίγιο! (pic)

Στο Ναό ο Νέρι Καστίγιο! (pic)

O Μεξικανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ.