Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχηγική συνάντηση (pic)

Αρχηγική συνάντηση (pic)
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 13:00

Ο ένας είναι ο ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο αρχηγός που ήρθε στον Θρύλο κι άλλαξε την ιστορία του συλλόγου. Συμβάλλοντας στην αναγέννηση του τμήματος.

Ο άλλος είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Φέρει το περιβραχιόνιο και κάνει τη διαφορά. Φέτος έχει συμμετοχή σε 27 γκολ των «ερυθρολεύκων».

Οι δύο captain του Θρύλου βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε καφετέρια των νοτίων προαστίων και απόλαυσαν παρέα τον καφέ τους. Μην ξεχνάμε πώς ο Φορτούνης είναι γνωστός «θαμώνας» στο ΣΕΦ, όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους με την ομάδα και φανατικός με το μπάσκετ.

Ο δε Σπανούλης όταν έχει την ευκαιρία, πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δει ματς των «ερυθρολεύκων». Τις τελευταίες φορές που το έκανε, είχε πάρει και τους γιούς του μαζί.

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, στα social media, από τη συνάντηση των αρχηγών του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης

Έκοψαν το ρεύμα στην Πυλαία!

Έκοψαν το ρεύμα στην Πυλαία!

Ο Γιώργος Σαββίδης βγάζει φωτογραφίες και δίνει υποσχέσεις πώς θα σώσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, την ώρα που το κλειστό είναι στο... σκοτάδι!

Είδε Θρύλο η Δικαιούλια! (pic)

Είδε Θρύλο η Δικαιούλια! (pic)

Η παίκτρια του Μαρκόπουλου βρέθηκε στο Ρέντη για να παρακολουθήσει το ματς κόντρα στην Τρεντίνο στο «Μελίνα Μερκούρη».