Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όλοι ΜΕΛΗ να σας κάνει ο Δημήτρης ό,τι θέλει…

Όλοι ΜΕΛΗ να σας κάνει ο Δημήτρης ό,τι θέλει…
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 17:33

Έγινε λέει ο Παππάς (αυτός που παίζει με προεδρικό κονέ παρά τις διαμαρτυρίες όλων των προπονητών) ΜΕΛΟΣ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Βγάλανε και τη σχετική φωτογραφία για να την κορνιζάρουν στο μουσείο στην «Αρματωλών και Κλεφτών». Αν βέβαια ήταν τύπος και υπογραμμός ο Νικολάκης θα πρέπει να το έσκασε το 60αρικάκι του. Όχι μόνο για τη λεζάντα. Βοήθα ρε την προσπάθεια του συλλόγου που βουλιάζει. Που σχεδόν όλα τα τμήματα είναι στην Β΄ κατηγορία και πανηγυρίζεται ξέφρενα ανόδους.

Το θέμα μας όμως δεν είναι ο Νικολάκης, ο Γιωργάκης (ο Γκιόργκι Σαμπίντι ρε, που τους είπε ελάτε στο ποδόσφαιρο για να… πληρώσετε το μπάσκετ) και ο Δημήτριος (ο Μελισσάν, κρατάμε εδώ τους τύπους γιατί αυτός καπνίζει πούρα). Το θέμα είναι πως όλοι αυτοί κορόιδευαν τόσα χρόνια τον Ολυμπιακό, όταν δεκαετίες πριν ξεκίνησε την προσπάθεια με τα εγγεγραμμένα μέλη στον Ερασιτέχνη.

Είχαν βγάλει και συνθηματάκια οι εξυπνούληδες «όλοι μέλη να σας κάνει ο Σωκράτης ό,τι θέλει», αλλά εκεί στον πάτο της θάλασσας που βρίσκονται τα τμήματά τους, προφανώς και τα έχουν ξεχάσει. Τώρα σκάνε τα 60αρικάκια και άχνα. Τσιμουδιά. Ο ευεργέτης αλήθεια που είναι; Ο μεγάλος επενδυτής ρε που θα σώσει τον Ερασιτέχνη και είχε τάξει εκατομμύρια αλλά έχει δώσει κάτι χιλιάρικα μέχρι στιγμής ίσα-ίσα για να υπάρχουν τα τμήματα με τις αδειοδοτήσεις.

Έτσι είναι οι ευεργέτες ρε; Οι Παναθηναϊκάρχες. Να τα παίρνουν από τον κόσμο;

Όλοι ΜΕΛΗ να σας κάνει ο Δημήτρης ό,τι θέλει…

Διαβάστε επίσης