Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για Κοεντράο...

Σενάρια για Κοεντράο...
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 11:40

Το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα στο μεταγραφικό παζάρι. Ειδικά στην πορτογαλική αγορά. Με την Μπενφίκα να είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Όσο κι αν ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για αριστερό μπακ, σίγουρα έχουν γίνει κάποιες διεργασίες για να είναι έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» για παίκτη, εάν πουληθεί ο Κούτρης. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς μια περίπτωση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στα υπόψιν τους, για αριστερό μπακ, είναι ο Φάμπιο Κοεντράο.

Ο 31χρονος Πορτογάλος που ήταν επί σειρά ετών στη Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε, στην οποία δεν θα συνεχίσει, επιλέγοντας να αγωνιστεί εκτός Πορτογαλίας. Δεν σημαίνει πώς θα αποτελέσει μεταγραφή του Ολυμπιακού. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες που ακούγονται για τον Ολυμπιακό και τον Κοεντράο, ας κρατήσουμε και την περίπτωση του Πορτογάλου αριστερού μπακ.

Διαβάστε επίσης

Σχινάς ή Παππάς; (vid)

Σχινάς ή Παππάς; (vid)

Όπως ο Νίκος Παππάς είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Ηλία Ζούρο, έτσι και ο Τόμι Σχινάς δεν ανταπέδωσε τη χειραψία που του πρότεινε μετά το τέλος του ΑΕΚ-Χολαργός ο Λούκα Μπάνκι.

«Ψήνεται» επιστροφή...

«Ψήνεται» επιστροφή...

Στα... σκαριά με περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά, δίνοντας παράλληλα ποιότητα στην ομάδα.

Είναι αλήθεια ότι...

Είναι αλήθεια ότι...

Για διάδοχος του Πιτίνο ακούγεται το όνομα προπονητή που ο αδερφός έχει πολλά... πρόσωπα!