Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρε Ρικ, εδώ δεν έχει πάρει τα χρωστούμενα (pic)

Βρε Ρικ, εδώ δεν έχει πάρει τα χρωστούμενα (pic)
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 17:39

Χαμόγελα σκόρπισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε μία από τις- όχι και τόσο συχνές- επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ, από τότε που του προτάθηκε να αναλάβει την ακαδημία του Παναθηναϊκού κι αυτός αρνήθηκε, αναλαμβάνοντας άλλη με τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, που γυρίζει αρκετές διαφημίσεις μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και παίρνει μέρος σε χιουμοριστικά βίντεο, βγάζοντας έναν ακόμα περισσότερο προσιτό εαυτό, ενθουσίασε τον Ρικ Πιτίνο με την παρουσία του και ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατέφυγε αμέσως στο αγαπημένο του twitter.

Έγραψε πως… «του πρόσφερα 14ημέρο συμβόλαιο αξίας 1 εκ. ευρώ αλλά εκείνος αρνήθηκε. Είναι σπέσιαλ άνθρωπος, αλλά θα έπρεπε να είχε πάρει τα λεφτά».

Α ρε Ρικ και να ήξερες τι πληγή έξυσες μόλις… Πώς να έπαιρνε τα λεφτά του «αέρα» όταν δεν έχει πάρει άλλα κι άλλα που δικαιούταν με βάση τα συμφωνηθέντα και έχει δουλέψει; Όταν έχει σταματήσει από το καλοκαίρι του ’16 ο άνθρωπος και φτάσαμε σε αυτό το ΄19 και ακόμα περιμένει; Η πιάτσα το λέει… Πολλοί το συζητάνε και το αναφέρουν. Εμείς απλά ακούμε αυτά που έχουν να πουν δεκάδες στόματα. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι εντάξει απέναντι στον εμβληματικό αρχηγό του.

Θα πει κανείς; Μα και γιατί δεν… γίνεται κάτι; Κάπως να διεκδικηθούν… Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Μπορούν; Φαίνονται; Λένε πολλά. Εμείς δεν ξέρουμε. Απλά… ακούμε πολλά!

Διαβάστε επίσης