Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντού μαζί Ζιβογίνοβιτς και Λαζάρεβιτς!

Παντού μαζί Ζιβογίνοβιτς και Λαζάρεβιτς!
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 20:25

Στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ο Στέφαν Ζιβογίνοβιτς τη νέα σεζόν. Με τον Σέρβο τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο και να μετακομίζει στην Ελλάδα! Εκεί, όπου θα βρίσκεται μαζί με την μέλλουσα σύζυγό του, Άνα Λαζάρεβιτς!

Ο Σέρβος πολίστας και η Σέρβα βολεϊμπολίστρια των Πειραιωτών είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια. Και για μία ακόμη χρονιά, θα αγωνίζονται στην ίδια πόλη, όμως πρώτη φορά στην ίδια ομάδα!

Η σπουδαία ακραία αποχώρησε πριν από δύο χρόνια από την «ερυθρόλευκη» ομάδα βόλεϊ Γυναικών για έναν και μόνο λόγο. Δεν ήθελε να… αφήσει το Λιμάνι, όμως το έκανε για τον έρωτα της ζωής της, τον διεθνή γκολκίπερ. Υπενθυμίζεται, ότι τον ακολούθησε στην Τουρκία (αγωνιζόταν στην Γαλατασαράι) και πέρσι, πήγε μαζί του και στην Ρουμανία (έπαιζε στην Οραντέα).

Να σημειωθεί, ότι οι δυο τους θα παντρευτούν τον Αύγουστο στο Βελιγράδι και, ειδικότερα, στην εκκλησία του Αγίου Σάββα...

Διαβάστε επίσης

Φάτε, πιείτε, πριν το τέλος…

Φάτε, πιείτε, πριν το τέλος…

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΕΡΤ… Χορός εκατομμυρίων, στις πλάτες του ελληνικού λαού, από μία κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά της…