Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο: «Θρύλε των γηπέδων…!»

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο: «Θρύλε των γηπέδων…!»
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 11:04

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν πάντα ένας από εμάς. Ακόμη και πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, η καρδιά του χτυπούσε ερυθρόλευκα. Γνωστό τοις πάσοι, τούτο. Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, ο «Λάζος», όπως είναι το προσωνύμιό του, εντός των τειχών των αποδυτηρίων, «συστήθηκε» στους συμπαίκτες του στον Θρύλο.

Η αποστολή βρισκόταν στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο εξωτερικό. Ως είθισται, οι… νέοι στην ομάδα, τραγουδούν μπροστά στους νέους συμπαίκτες τους, προκειμένου να «συστηθούν». Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι σχεδόν, επιλέγουν κάποιο τραγούδι που τους αρέσει και… απολαμβάνουν την κριτική του… κοινού.

Ο Λάζαρος άρπαξε εκείνη την ευκαιρία και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα: Ότι ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Εξέφρασε τη χαρά του που είναι μέλος του Θρύλου και τόνισε ότι με ενότητα και ομοψυχία, όλα μπορούν να επιτευχθούν. Στη συνέχεια τραγούδησε, δυνατά, παρασύροντας μαζί του ΟΛΗ την ομάδα, τον ύμνο του Ολυμπιακού!

Λάζαρε ψυχάρα, Ολυμπιακάρα…

Διαβάστε επίσης

Φάτε, πιείτε, πριν το τέλος…

Φάτε, πιείτε, πριν το τέλος…

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΕΡΤ… Χορός εκατομμυρίων, στις πλάτες του ελληνικού λαού, από μία κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά της…