Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γνώριμο το Γένμπαχ στον Θρύλο

Γνώριμο το Γένμπαχ στον Θρύλο
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 10:38

Αρκετές φορές κατά το παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει επισκεφθεί το Γένμπαχ, για να δώσει φιλικά προετοιμασίας. Εκεί όπου σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 τοπική) θα κοντραριστεί με το Αμβούργο, στο τελευταίο φιλικό του εκτός συνόρων Ελλάδας και προτού επιστρέψει στη βάση του.

Η εμπορική πόλη του Γένμπαχ βρίσκεται 35 χιλιόμετρα μακριά από το Ίνσμπρου, στα νότια της λίμνης Άχενσεε. Είναι σε υψόμετρο 536 μέτρων και τα προγνωστικά για τον καιρό σήμερα δείχνουν, κατά βάση, ηλιοφάνεια. Δεν αποκλείεται η βροχή, αλλά με χαμηλή πιθανότητα. Η υγρασία φτάνει στο 45% και οι άνεμοι είναι βορειοανατολικής κατεύθυνσης, με ταχύτητα περίπου 12 χλμ./ώρα. Η ανώτατη θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και η κατώτατη τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Λίγο έξω από το Γένμπαχ δεσπόζει το κάστρο Τράτζμπεργκ, επιβλητικό, χτισμένο επάνω στο βουνό, για να επιβλέπει τη γύρω περιοχή.

Το Γένμπαχ είναι αρκετά μακριά από το Αμβούργο, περίπου 9μιση ώρες. Πιο κοντά στο Μόναχο, βέβαια, περίπου 1μιση ώρα και 128 χλμ. σε απόσταση. Ο Ολυμπιακός δίνει εκεί την τελευταία του φιλική «μάχη» πριν επιστρέψει στη βάση του, σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Τα… είπαν Τσιμίκας και Σολ!

Τα… είπαν Τσιμίκας και Σολ!

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπήρξαν συμπαίκτες στην Βίλεμ και είχαν την ευκαιρία να «σμίξουν» και πάλι στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου.