Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρομπέρτο σε Καραπαπά: «Πράσινο;»

Ρομπέρτο σε Καραπαπά: «Πράσινο;»
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 14:57

Έναν… ιδιαίτερο διάλογο είχαν στα Social Media o Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με τον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο. Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού, πάντα γαύρος στην καρδιά και ένας από εμάς, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα η οποία εκτόξευσε την καριέρα του, αλλά και για τον κόσμο που τον αγάπησε τόσο πολύ!

Ο Ισπανός γκολκίπερ συνεχίζει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ και ο Κώστας Καραπαπάς είχε στείλει τις ευχές του, για καλή πορεία και καλή επιτυχία. Σχολίασε, δε, το πράσινο χρώμα στη φανέλα τερματοφύλακα των Εγγλέζων, λέγοντας «Είναι μεν πράσινη, αλλά έστω, είναι φανέλα τερματοφύλακα».

Ο Ρομπέρτο δεν άφησε το πείραγμα να πέσει κάτω και απάντησε στον Αντιπρόεδρο του Θρύλου, λέγοντάς του «Υπό άλλες συνθήκες δεν θα το φορούσα»… Έστειλε το μήνυμά του ο Ρομπέρτο, ο οποίος παραμένει ένας από εμάς και το δείχνει με κάθε ευκαιρία!

Δείτε τον διάλογο:

Διαβάστε επίσης

Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός! (pics)

Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός! (pics)

Αρκετοί παράγοντες των Πειραιωτών βρίσκονται στο γήπεδο του Ατρομήτου μαζί με τους Κούλη Δουρέκα και Γιάννη Βρέντζο, παρακολουθώντας από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ.