Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας εισπράξει τα πρόστιμα από τον Παναθηναϊκό

Ας εισπράξει τα πρόστιμα από τον Παναθηναϊκό
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 19:39

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι, όπως μαθαίνουμε, στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με θέματα οικονομικής φύσεως. Μπορεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βαγγέλης Γαλατσόπουλος να πληρώνεται με επιταγή- καθώς έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του από την εφορία- ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τους υπαλλήλους, που ρωτάνε πότε θα πληρωθούν, κι αν πληρωθούν αυτό τον μήνα κλπ. Έχουν βάσιμες ανησυχίες οι άνθρωποι και σε καμία περίπτωση αδικαιολόγητα…

Λύση υπάρχει βέβαια… Αν θα καταδέχονταν στον ΕΣΑΚΕ να μάς ακούσουν θα είχαν εξαλείψει ένα μεγάλο και βασικό (μεταξύ άλλων) πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί.

Ας εισπράξουν τα πρόστιμα από τον Παναθηναϊκό… Αν τα υπολογίζουμε σωστά έχουν συσσωρευτεί γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά επειδή ήθελαν να το παίξουν και large βάλανε 468 δόσεις σαν τον… Κωτσόβολο. Και να σου τώρα το πρόβλημα και να σου τώρα οι υπάλληλοι να έχουν αγριέψει και να ρωτάνε ξανά και ξανά, όταν ία κερδοφόρα επιχείρηση χρωστάει στη λίγκα τόσα λεφτά και κάνανε ρύθμιση λες και είναι ο Κωτσόβολος.

Όταν ρωτούσε όμως ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια, τι γίνεται με τα πρόστιμα του Παναθηναϊκού, τότε… σφύριζαν αδιάφορα. Όλοι!! Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν για να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους.

Διαβάστε επίσης

Γκολ νίκης ο Βρουσάι κόντρα στον ΟΦΗ

Γκολ νίκης ο Βρουσάι κόντρα στον ΟΦΗ

Με εύστοχο πέναλτι ο νεαρός του Θρύλου, δανεικός στη Βίλεμ σκοράρει στο φιλικό ανάμεσα στην ολλανδική ομάδα και τους Κρητικούς και δίνει τη νίκη στην ομάδα του!