Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κίνηση για το… μικρό δάχτυλο, του ενός ποδιού, του Μήτρογλου

Κίνηση για το… μικρό δάχτυλο, του ενός ποδιού, του Μήτρογλου
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 - 12:13

Πρωί Κυριακής και δόξα τω Θεώ η διάθεση για αστεία δεν λείπει, από τον Τύπο του εξωτερικού. Η τουρκική ιστοσελίδα gunes.com, λοιπόν, αναφέρει ότι ο… παο έκανε… κίνηση, για να αποκτήσει, με… τη μορφή δανεισμού, τον… Μήτρογλου. Ναι, τον Κώστα Μήτρογλου. Τον διεθνή Έλληνα πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, βασικό στράικερ της Εθνικής Ελλάδας.

Με συμβόλαιο… 2.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Αφήνουμε κενό. Να δείτε καλά το ποσό.

2.500.000 ευρώ.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να πρότεινε στους Τούρκους να καλύψει ο παο το 1/5 του συμβολαίου του Μήτρογλου. Με αυτά τα λεφτά, ενδεχομένως θα μπορούσε να πάρει το 1/5 των δαχτύλων του ενός ποδιού του Έλληνα στράικερ. Και πάλι δεν είναι βέβαιο. Και φυσικά εισέπραξε… Σας αφήνουμε να το βρείτε.

Ναι, το βρήκατε. Άρνηση.

Οι Τούρκοι είπαν, σύμφωνα πάντα με το gunes.com, ότι η προσφορά πρέπει να ανέβει. Ωστόσο, τα ερωτήματα είναι πολλά. Το βασικότερο; Που βρέθηκαν 200.000 ευρώ επιπλέον, για να δώσει ο παο στον Μήτρογλου, όταν το… ταβάνι του, δεν είναι ο ουρανός, αλλά οι 300.000;

Αστειάκια από τους Τούρκους…

Διαβάστε επίσης

Γκολ νίκης ο Βρουσάι κόντρα στον ΟΦΗ

Γκολ νίκης ο Βρουσάι κόντρα στον ΟΦΗ

Με εύστοχο πέναλτι ο νεαρός του Θρύλου, δανεικός στη Βίλεμ σκοράρει στο φιλικό ανάμεσα στην ολλανδική ομάδα και τους Κρητικούς και δίνει τη νίκη στην ομάδα του!