Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπρώχτε τον τώρα που… μπορείτε

Σπρώχτε τον τώρα που… μπορείτε
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 - 20:28

Μακριά από τον ΠΑΟΚ βλέπει το μέλλον του Τσούμπα Άκπομ, τον οποίο εκπροσωπεί, ο ατζέντης του, Εμέκα Ομπάσι. Η προοπτική παραμονής στην Τούμπα και στο μέλλον, δεν δείχνει να συναρπάζει ιδιαίτερα τον επιθετικό του παοκ, ο οποίος, σύμφωνα με τον ατζέντη του, πάντα, σκέφτεται πολύ την Αγγλία.

Ο ίδιος ο Ομπάσι, μίλησε στην ιστοσελίδα sportinglife.ng της Νιγηρίας και -ουσιαστικά- προανήγγειλε το αντίο του Άκπομ στον παοκ. «Είναι μια κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές γιατί θα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με το τέλος της σεζόν. Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι γι’ αυτούς, ξέρουν ότι δεν θα είναι επικερδής εάν τον αφήσουν να φύγει στο τέλος του συμβολαίου του», είπε ο Ομπάσι, ουσιαστικά τονίζοντας στον παοκ να τον… σπρώξει τώρα, μπας και πάρει και κάνα φράγκο.

«Μελετάμε τις προτάσεις της Γουέστ Χαμ, της Φρανκφούρτης και της Μάιντς. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία αλλά η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών που λήγει στις 8 Αυγούστου. Εάν όχι, δεν αποκλείεται μια κίνηση στη Γερμανία, όπου η Φρανκφούρτη και η Μάιντς έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον. Θα αναθεωρήσουμε τα πάντα», πρόσθεσε.

Σιγά-σιγά παιδιά. Εσείς οι παίκτες του παοκ, λέμε. Μην… στριμώχνεστε να μείνετε στην Τούμπα. «Όπου φύγει, φύγει» σας βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης