Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύλλογος… μεγάλος; Εδώ γελάμε!

Σύλλογος… μεγάλος; Εδώ γελάμε!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 15:10

Την ώρα που οι άλλες ελληνικές ομάδες δίνουν τις μάχες τους στην Ευρώπη, για να περάσουν στις φάσεις των ομίλων του Champions League και του Europa League, ο παο αρέσκεται (και αρκείται) σε μεγάλα… διεθνή φιλικά. Όχι, δεν αναφερόμαστε στη Γαλατά και την Μπεσίκτας. Αλλά στην… Ατλέτικο Κερατσινίου. Αυτά είναι τα ματς που μετράνε. Αυτά είναι τα ματς που γράφουν την ιστορία του... συλλόγου μεγάλου.

Την ώρα που μέχρι και ο Ατρόμητος βάζει τις βάσεις για να παίξει Ευρώπη φέτος, ο… κάποτε μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού… συντρίβει την Ατλέτικο Κερατσινίου. Και μέσα από φιλικά, όπως αυτό, χτίζει το όνομά του και το… ειδικό βάρος της φανέλας του.

Τα λέγατε μόνοι σας, παιδιά. Κάποτε τα λέγατε και μόνοι σας. Τώρα, έχετε κουραστεί κι εσείς τόσο πολύ, που δεν ασχολείστε καν… Πλέον, όλα αυτά έχουν γίνει… απλή καθημερινότητα.

Την ώρα που οι άλλες ελληνικές ομάδες προοδεύουν, η κάθε μια με τον τρόπο της. Την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει το ένα ευρωπαϊκό διπλό, πίσω από το άλλο, εσείς… συνεχίστε τα διεθνή φιλικά!

Μην ξεχνάτε:

Διαβάστε επίσης