Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυο πόλεις, Μια ομάδα (vid)

Δυο πόλεις, Μια ομάδα (vid)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 15:56

Ο έκτος ή… εκατοστός ογδοηκοστός ένατος δανεικός ποδοσφαιριστής, κίνησε σήμερα Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, για να πάει από τη Θεσσαλονίκη και τον παοκ, στη Μαγνησία και τον NFC Volos. Επειδή έχουμε χάσει το μέτρημα, με αυτό το «πάρε», «δώσε», μισό λεπτό να διασταυρώσουμε το όνομα.

Νννναι… Διαμαντής; Τσεκ. Τσαούσης; Τσεκ. Μυστακίδης; Τσεκ. Λύρατζης; Τσεκ. Μπαλογιάννης… Τσεκ! Α ναι! Ο Μελίσσας είναι ο νέος δανεικός. Το βρήκαμε, ζητούμε συγγνώμη για την αργοπορία, η λίστα… μεγαλώνει.

Κυκλοφορεί μία φήμη, ότι ο Volos FC - «Μια πόλη, Μια ομάδα» (κανονικά έπρεπε να είναι… «Δυο πόλεις, Μια ομάδα» το μότο), δεν γράφει πλέον ανακοινώσεις δανεισμού παικτών από τους πρεσποπρωταθλητές. Παίρνει έτοιμες τις προηγούμενες, με copy-paste και αλλάζει απλώς το όνομα του παίκτη. Έτσι γλιτώνει και χρόνο. Έχουμε μέρες, όλο και κάποιος μπορεί να κάνει ακόμη το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βόλος (δυο πόλεις) και παοκ-NFC Volos (μια ομάδα)…

Αφιερωμένο!

Διαβάστε επίσης

Ο ξεχωριστός Μπόμπι Αλέν

Ο ξεχωριστός Μπόμπι Αλέν

Υπέροχο σκηνικό, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και οπαδό του Θρύλου, κατά την αποχώρηση του πρώτου, από το γήπεδο.