Ντουντούκα
Και τώρα το μυαλό μόνο στην Τούμπα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ξεχωριστός Μπόμπι Αλέν

Ο ξεχωριστός Μπόμπι Αλέν
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 09:28

Έχει εξαιρετικά παιδιά στο ρόστερ του Ολυμπιακός. Καλούς χαρακτήρες, πέρα από παικταράδες. Ανθρώπους, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τη σημασία που αποκτά η τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα για τους οπαδούς του Θρύλου. Ζουν καθημερινά την αγάπη του κόσμου, την εισπράττουν, την αισθάνονται. Και την ανταποδίδουν, με όποιο τρόπο μπορούν. Ένα ξεχωριστό σκηνικό έλαβε χώρα χθες τη νύχτα, στο Καραϊσκάκη.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο Μπόμπι Αλέν, δεύτερος τερματοφύλακας του Θρύλου, συνάντησε έναν ερυθρόλευκο οπαδό, με προβλήματα στην ακοή. Ο ίδιος ο Αλέν, παιδί κωφών γονέων, γνωρίζει καλά την κατάσταση αυτή και μάλιστα, έχει αναπτύξει το ταλέντο του, στη συνεννόηση, με τρόπο τον οποίο να μπορούν να κατανοήσουν όσοι έχουν δυσκολία στην ακοή.

Κάθισε, λοιπόν, και συνομίλησε με τον νεαρό φίλο του Ολυμπιακού, στη νοηματική! Υπέροχο σκηνικό, πραγματικά, φανερώνει μεγαλείο ψυχής και την ιδιαιτερότητα ενός ανθρώπου, ο οποίος, για χάρη των γονέων του, έμαθε να μιλά τη νοηματική γλώσσα και ανέπτυξε τη δυνατότητα να συνεννοείται. Η χαρά στο πρόσωπο του μικρού ερυθρόλευκου φιλάθλου ήταν αποτυπωμένη! Και κάτι τέτοια σκηνικά, φέρνουν ακόμη πιο κοντά την ομάδα και τον κόσμο και αναδεικνύουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης

Δυο πόλεις, Μια ομάδα (vid)

Δυο πόλεις, Μια ομάδα (vid)

Στον Βόλο έχουν, πλέον, έτοιμες τις ανακοινώσεις δανεικών από τον παοκ και απλώς… αλλάζουν το όνομα του παίκτη.