Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ο Τσβάιερ» (pics)

«Οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ο Τσβάιερ» (pics)
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 11:19

Ποιο οφσάιντ τώρα… Τι μας λες μωρέ; Τι έδωσε ο άνθρωπος; Τι ξέρουν στο Champions League από διαιτησία…; Ώπα, ώπα, μισό… Σιωπή!

(Ήχος τηλεόρασης που παίζει από πίσω…)

[Παρουσιαστής] … - Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας, για μία έκτακτη είδηση: Δόθηκε, τελικώς, εξήγηση, για την απόφαση του Φέλιξ Τσβάιερ, να ακυρώσει, με τη βοήθεια του VAR, το γκολ του Άγιαξ, στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ! Ο Γερμανός διαιτητής, γνωστός για τους… δεσμούς του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι, όπως αποκαλύπτεται αυτή την ώρα στο δελτίο μας… οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, στον σύνδεσμο Στουτγκάρδης! Το παρασκήνιο αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του γνωστού, Γερμανού ρέφερι. [Περιβάλλον Τσβάιερ] … - Κοιτάξτε να δείτε, ο άνθρωπος είναι Ολυμπιακάκιας από κούνια. Γραμμένος στο φαν κλαμπ της Στουτγκάρδης. [Ρεπόρτερ] … - Μα έχει έδρα το Βερολίνο…

… - Ουδεμία σημασία έχει, εμένα θα ακούτε, που είμαι από το περιβάλλον του και ξέρω. Λοιπόν ο άνθρωπος εδώ και μερικές μέρες είχε χάσει τον ύπνο του… Δεν μπορούσε να αντέξει να λένε τόσο κακά πράγματα, για την ομάδα που αγαπά. Τον Θρύλο. Είπε, λοιπόν, να σκαρφιστεί τη μεγαλύτερη… κομπίνα του αιώνα. Να… προετοιμάσει με τα σφυρίγματά του, μία φάση σχεδόν ίδια με εκείνη που έλαχε το περασμένο Σάββατο στον συνάδελφό του, Κουμπαράκη. Και να αποφασίσει, μετά από VAR, κιόλας, με τον ίδιο τρόπο! Για να δείξει σε όλους, ότι και ο Κουμπαράκης αποφάσισε σωστά.

… - Μήπως όλα αυτά είναι λίγο τραβηγμένα;

… - Κάθε άλλο. Έτσι εξγούνται όλα! Και αν δεν με πιστεύετε, δείτε και τη φωτογραφία που έχω από την προετοιμασία του Ολυμπιακού! Να’τος, εκεί στη μέση! Δίπλα στον Βαλμπουενά! Βγάζει φωτογραφία!

… - Δεν θέλω να σας θίξω, αλλά αυτή η φωτογραφία φαίνεται λίγο… Photoshopαρισμένη…

… - Ε και; Η ουσία είναι ότι ο άνθρωπος είναι Ολυμπιακάκιας και τα έκανε ΟΛΑ βάσει σχεδίου!

… - Μμμμμάλιστα………………

** Αποχωρώντας, ο άνθρωπος από το περιβάλλον Τσβάιερ, έβγαλε από το κεφάλι του το καπελάκι που φορούσε, φτιαγμένο από αλουμινόχαρτο… Ξέρετε, απ’ αυτά που φορούν για να μην διαβάζουν την σκέψη τους οι… εξωγήινοι.

Εσείς ξέρετε, ε; Μην πιάνεστε κορόιδα, τι λένε οι... εξυγιαντές θα ακούτε...

Διαβάστε επίσης

Ζωή… ποδήλατο! (pic)

Ζωή… ποδήλατο! (pic)

Ο Χρήστος Μπαφές και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού… σκαρφάλωσαν στο βουνό με ποδήλατα!