Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός εισέπραξε πολλά εγκώμια στο Μονακό

Ο Ολυμπιακός εισέπραξε πολλά εγκώμια στο Μονακό
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 13:15

Μόνο… εύκολο δεν ήταν το επίτευγμα του Ολυμπιακού, φέτος το καλοκαίρι. Όσοι έχουν την… παραμικρή ιδέα από ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνονται τι πέτυχε πριν από λίγες ημέρες, ο Θρύλος. Για την ακρίβεια, τι αποστολή έφερε σε… πέρας. Το επίτευγμα ήταν… πολλαπλό! Αρχικώς, η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, καθαυτή. Εν συνεχεία, οι τρεις διαδοχικές προκρίσεις, μέσα στο κατακαλόκαιρο. Ακολούθως το… αήττητο. Τα πέντε ματς χωρίς γκολ και το 1 γκολ παθητικό συνολικά. Τα 13 γκολ ενεργητικό. Η συνολικά επιβλητική παρουσία, εντός και εκτός έδρας! Τόσα πολλά επιτεύγματα, με μεγαλύτερο από όλα, το γεγονός ότι ο Θρύλος μπήκε στους ομίλους, από το μονοπάτι των «δευτεραθλητών» και είναι η μοναδική ελληνική ομάδα, η οποία συνεχίζει!

Όλα αυτά συγκέντρωσαν, όπως ήταν λογικό, το μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων της UEFA, στη χθεσινή κλήρωση για τη φάση των ομίλων, στο Μονακό. Στελέχη της διοργανώτριας αρχής, συνομιλώντας με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους του Θρύλου, εξήραν την τεράστια προσπάθεια και το επίτευγμα, που αυτή απέφερε! Μίλησαν με άκρως κολακευτικά λόγια για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να διαβεί τόσο εμφατικά το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Άπαντες ευχήθηκαν στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία και καλούς αγώνες στη φάση των ομίλων, δείχνοντας τον σεβασμό τους στο δημιούργημα του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος και στην Κίνα (pic)

Θρύλος και στην Κίνα (pic)

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει παντού και οι φίλοι της ομάδας γεμίζουν τα ερυθρόλευκα Social Media με φωτογραφίες από όλο τον κόσμο… Σήμερα; Σανγκάη!