Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πατώντας επάνω στην ανάγκη του κόσμου…

Πατώντας επάνω στην ανάγκη του κόσμου…
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:53

Πασάροντας το pay per view, ένα ακόμη έξοδο, το οποίο… αδειάζει τις τσέπες των Παοκτσήδων, ως μία «πρωτοποριακή κίνηση», η ΠΑΕ συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της, με απώτερο σκοπό τα έσοδα για εκείνη και… έξοδα για τους οπαδούς της.

Μετά τα κανονικά εισιτήρια, τα εισιτήρια διαρκείας, τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψει ένας φίλος του ΠΑΟΚ για να ψωνίσει οτιδήποτε, από την μπουτίκ της ομάδας, η ΠΑΕ πλασάρει ακόμη ένα έξοδο και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητο, όταν μιλάμε για 4,99 ευρώ ανά παιχνίδι, ως… το μέλλον που είναι εδώ!

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μία κίνηση απελπισίας, όπως αυτή φαντάζει σε πολλούς από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ ο οποίος έμεινε δίχως τηλεοπτική στέγη, όταν το σκάνδαλο με την ΕΡΤ πήγε… περίπατο και τα χρήματα που πρόσφερε η Nova δεν… ικανοποιούσαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έτσι, πατώντας επάνω στην ανάγκη των Παοκτσήδων, να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όχι μόνο βάφτισε το pay per view ως… λύση, αλλά πλέον το περνά και σε στάδιο μονιμοποίησης…

Το θέμα συζητείται έντονα και στα Social Media, με αρκετούς Παοκτσήδες να απορούν, για ποιο λόγο θα πρέπει να πληρώνουν έξτρα για να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ ήδη τόσα χρόνια πλήρωναν Nova… «Γιατί δεν τα δείχνει δωρεάν το Open;», είναι ένα από τα ερωτήματα που συναντά κανείς πιο συχνά στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά η απάντηση -μοιάζει να- είναι απλή: Για να ενισχυθούν, με αυτό τον τρόπο, τα έσοδα της ΠΑΕ.

Είναι και αυτή μια προσέγγιση…

Διαβάστε επίσης

Ένα… σπέσιαλ δώρο! (pic)

Ένα… σπέσιαλ δώρο! (pic)

Ο Γκιλιέρμε έλαβε ένα υπέροχο t-shirt, δώρο από μία καλλιτέχνιδα-φαν του Ολυμπιακού, με τον γιο του ζωγραφισμένο επάνω και το χάρηκε ιδιαίτερα!