Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβληματισμένοι Κωστένογλου και Φερέιρα…

Προβληματισμένοι Κωστένογλου και Φερέιρα…
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:07

Αναμπουμπούλα επικρατεί σε Σπάτα και Νέα Μεσημβρία, από χθες! Πανικόβλητοι οι προπονητές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Νίκος Κωστένογλου και Αμπέλ Φερέιρα, έτρεχαν να ετοιμάσουν, ο καθένας τη λίστα του, με τα ονόματα των παικτών, για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων τους. Μετά από πολύωρη σκέψη, ο καθένας, κατέληξαν στους ποδοσφαιριστές που βάλουν στη λίστα και σε εκείνους που θα κόψουν… Γιατί, άλλωστε, αμφότερες οι ομάδες έχουν… υπερπλούσια ρόστερ. Σαν του Ολυμπιακού, ένα πράγμα. Εδώ γελάμε, αν δεν το καταλάβατε. Α, το καταλάβατε. Ωραία.

Τρέχοντας, λοιπόν, πρόλαβαν και οι δύο τη διορία. Ετοίμασαν τη λίστα τους, για την Ευρώπη. Και έτρεξαν να την παραδώσουν στη διοίκηση, για να τη στείλει στην UEFA… Μόνο και μόνο για να εισπράξουν βλέμματα απορίας… Δεν ενημερώθηκαν ότι δεν έχουν Ευρώπη; Δεν ήταν εκεί; Δεν ήξεραν ότι… δεν χρειαζόταν να κάνουν λίστα, όπως έκανε ο Ολυμπιακός; Και καλά ο Κωστένογλου; Τώρα ήρθε, ίσα που πρόλαβε να… μπει στο κλίμα με την Τραμπζονσπόρ. Αλλά ο Φερέιρα; Δεν ήξερε, δεν ρώταγε…;

.

.

.

.

.

.

.

.

Εντάξει, τρολάρουμε. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Άπαντες ξέρουν καλά ότι και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, δεν έχουν Ευρώπη...

Διαβάστε επίσης

Σε Forum της UEFA ο Νίκος Γαβαλάς!

Σε Forum της UEFA ο Νίκος Γαβαλάς!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί την Πέμπτη (05/09) στη Νιόν της Ελβετίας εκπροσωπώντας τους «ερυθρόλευκους».

Ένα… σπέσιαλ δώρο! (pic)

Ένα… σπέσιαλ δώρο! (pic)

Ο Γκιλιέρμε έλαβε ένα υπέροχο t-shirt, δώρο από μία καλλιτέχνιδα-φαν του Ολυμπιακού, με τον γιο του ζωγραφισμένο επάνω και το χάρηκε ιδιαίτερα!