Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω από τις κάμερες με τον Γκερέρο (pic)

Πίσω από τις κάμερες με τον Γκερέρο (pic)
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:52

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν απομείνει στο Ρέντη και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, δεν… κάθονται. Κάθε άλλο. Πέραν των προπονήσεων, καθημερινά, έχουν και άλλες υποχρεώσεις με την ομάδα. Μία εξ αυτών είναι και η επίσημη φωτογράφιση, για τη νέα σεζόν.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, κάνοντας ένα repost σε φωτογραφία που ανέβασε σε story στο Instagram η Stoiximan, μεγάλη χορηγός του Ολυμπιακού, μας έδωσε ένα… preview, από την επίσημη φωτογράφιση της νέας σεζόν. Ομαδική φωτό, βέβαια, δεν έχει ακόμη, αφού πολλοί παίκτες λείπουν. Αυτή θα γίνει όταν με το καλό επιστρέψουν όλοι στο Ρέντη…

Διαβάστε επίσης

Σε Forum της UEFA ο Νίκος Γαβαλάς!

Σε Forum της UEFA ο Νίκος Γαβαλάς!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί την Πέμπτη (05/09) στη Νιόν της Ελβετίας εκπροσωπώντας τους «ερυθρόλευκους».

Στην Μύκονο ο Γκιλιέρμε! (pic)

Στην Μύκονο ο Γκιλιέρμε! (pic)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» το Σαββατοκύριακο και περνάει όμορφες στιγμές στο νησί των ανέμων…

Ένα… σπέσιαλ δώρο! (pic)

Ένα… σπέσιαλ δώρο! (pic)

Ο Γκιλιέρμε έλαβε ένα υπέροχο t-shirt, δώρο από μία καλλιτέχνιδα-φαν του Ολυμπιακού, με τον γιο του ζωγραφισμένο επάνω και το χάρηκε ιδιαίτερα!