Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Bleacher Report στο Καραϊσκάκη

Το Bleacher Report στο Καραϊσκάκη
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:49

Το όνομα του Ολυμπιακού είναι τεράστιο και ταξιδεύει παντού. Ο Θρύλος επιστρέφει στο Champions League, εκεί όπου πάντοτε ανήκε και όπως είναι λογικό, τραβάει το ενδιαφέρον και των ξένων ΜΜΕ. Το Bleacher Report είναι ένα από τα πιο διάσημα δίκτυα αθλητικών παγκοσμίως, με βάση την Αμερική. Με περισσότερους από 10,8 εκατομμύρια followers στο Instagram και 3,8 εκατομμύρια το ποδοσφαιρικό του κομμάτι, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος του κοινού, στο οποίο απευθύνεται. Το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο Καραϊσκάκη, για να κάνει θέμα γύρω από τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του δικτύου ήταν στον αγωνιστικό χώρο, όπου και μιλούσαν με παίκτες του Θρύλου, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ! Ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία και κάτοχος Champions League με τη Ρεάλ, είναι μία παγκόσμια φιγούρα και είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλων ξένων δικτύων, για τον Ολυμπιακό. Όπως γίνεται αντιληπτό, το Bleacher Report θα δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη και την Τετάρτη, στο ματς με την Τότεναμ!

Διαβάστε επίσης

Ο Πάντερ συνάντησε τον Σερέλη στο ΣΕΦ!

Ο Πάντερ συνάντησε τον Σερέλη στο ΣΕΦ!

Την ευκαιρία να τα πουν και να θυμηθούν τα παλιά είχαν οι Κέβιν Πάντερ και Χρήστος Σερέλης, με τους δύο άντρες να έχουν συνεργαστεί στο Λαύριο τη σεζόν 2016-17.

Θρύλος και στο Ομάν! (pic)

Θρύλος και στο Ομάν! (pic)

Δείτε τη σημερινή φωτό, από φίλο του Ολυμπιακού… κάπου στον κόσμο, που δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός!