Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομολογία manager ΑΕΚ: «Το μπάσκετ έχει πάρει την κατιούσα»! (pics)

Ομολογία manager ΑΕΚ: «Το μπάσκετ έχει πάρει την κατιούσα»! (pics)
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:08

Συμφωνεί και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο διευθυντής του SDNA και πρώην «πρασινοφρουρός». Τα «αφεντικά» σας τα έχουν δει; Τι λένε για τα σχόλιά σας; Γιατί για μπασκετάρα και βήματα προόδου μιλάνε…

Κόντρα στα όσα υποστηρίζει το «αφεντικό» της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος αλλά και γενικότερα η «συμμαχία» του»13-1», ξέρετε, αυτή που προεδρεύει στις αγοροπωλησίες των ΑΦΜ, τάχθηκε ο team manager της ΚΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Χήνας, ο οποίος υποστηρίζει ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα έχει πάρει την κατιούσα, με αφορμή την αποχώρηση του Τέλη Ζουρνατσίδη από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Απολύτως αντίθετες οι απόψεις του με τα όσα λένε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Για μπασκετάρα μίλαγαν, για βήματα μπροστά και πρόοδο μας έλεγαν. Την υπέρογκη συμφωνία με την ΕΚΟ μας κτυπούσαν που έδωσε περισσότερα (εδώ γελάμε) από την Betshop. Πως βγαίνει λοιπόν ο κ. Χήνας και μιλάει για «κατιούσα;». Τι λένε τα «αφεντικά»; Να προσέχει μην τον μαλώσουν.

Όπως και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, τον διευθυντή του SDNA και πρώην «πρασινοφρουρό» (ο νυν είναι σύμβουλος του Βασιλακόπουλου και ο βοηθός του γράφει… Ολυμπιακό σε αντικειμενικό σάιτ) που έτρεξε να πατήσει like.

Βγήκε στη φόρα η αλήθεια… Το μπάσκετ έχει πάρει την κατιούσα, μας λένε τα παιδιά. Αναμένουμε την κωλοτούμπα μετά το «μάλωμα» από τα «αφεντικά»!

Διαβάστε επίσης