Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και όλα αυτά, σε άπταιστα… greeklish!

Και όλα αυτά, σε άπταιστα… greeklish!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 13:14

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις, πιάστηνε», λέει ο σοφός ελληνικός λαός και ο Γιώργος Σαββίδης τον άκουσε και τον ασπάστηκε… Η καθημερινή του ασχολία, το να πραγματεύεται περισσότερο με τον σχολιασμό της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, στα Social Media (και δη στο Instagram), παρά να προσφέρει και να συνεισφέρει σε αυτή, μάλλον δεν του αρκεί.

Έτσι το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει μία στροφή, στην τηλεόραση…

Με αφορμή την πρεμιέρα νέας σειράς, στο κανάλι του πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη, με θέμα τον Ποντιακό Ελληνισμό, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε μία μακροσκελή, όσο και εμπεριστατωμένη ανάρτηση-ανάλυση-παρουσίαση-αποθέωση, την οποία θα ζήλευε και ο… Κουτσογιαννόπουλος.

Αφού απαρίθμησε το επιτελείο που εργάστηκε και εργάζεται για τη σειρά, προέβη σε μία συγκινησιακά φορτισμένη σύνδεση, του νέου τηλεοπτικού προϊόντος, με την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού. Και όλα αυτά, σε άπταιστα… greeklish.

Το όνειρο του πατέρα του γίνεται πραγματικότητα, με αυτή τη σειρά, όπως έγραψε, πάντοτε σε greeklish, ενώ παράλληλα, ανοίγεται και ένας νέος δρόμος, αυτός της TV, για τον ίδιο…

Διαβάστε επίσης

Είδε Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Ρίβερς!

Είδε Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Ρίβερς!

Ο Αμερικανός παλαίμαχος άσος του Θρύλου βρίσκεται στην Γαλλία και παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση της Βιλερμπάν κόντρα στους «ερυθρόλευκους» για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.