Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έβρεξε… Μόλις ψεκάσανε!

Δεν έβρεξε… Μόλις ψεκάσανε!
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 - 18:06

Γελάει ο πλανήτης με το θέατρο που στήσανε. Ο Γιαννακόπουλος συγχαίρει τον Βασιλακόπουλο για την «επιτυχία» του τσάμπα Πιτίνο- η «αυλή» βέβαια πληρώνεται κανονικά- και μιλάει για υγιές πρωτάθλημα όταν η μόνη ομάδα που δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία είναι η δική του.

Η μεγάλη οικογένεια του ΟΑΚΑ έσπευσε να αλληλοσυγχαρεί η μία την άλλη για τη μεγάλη… επιτυχία του να εργαστεί για έναν μήνα τσάμπα ο Ρικ Πιτίνο στην Εθνική ομάδα. Προσέξτε: Ο Σκουρτόπουλος έπαιρνε κάτι ψιλά (τουλάχιστον στα χαρτιά) ο Πιτίνο ήρθε τσάμπα. Έχει φωταγωγηθεί το ΟΑΚΑ για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, πανηγυρίζει και η «αυλή» του Βασιλακόπουλου, όπως οι σύμβουλοι που έχει δίπλα του οι οποίοι στο παρελθόν φουντάρανε ομάδες, και έχουν εξαπολύσει τα «φίδια» της λάσπης και της προπαγάνδας.

Γιατί βγήκε ο Γιαννακόπουλος και αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, του χρωστάει πολλά άλλωστε, γύρισε να μας πει πως αυτή η επιτυχία (το ξαναλέμε, επιτυχία η εθελούσια εργασία για έναν μήνα) είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του υγιούς πρωταθλήματος. Ο Γιαννακόπουλος μάλλον ζει σε κάποια άλλη χώρα ή δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις, καθώς μόνο η δική του ομάδα δεν έχει διαμαρτυρηθεί για την ΚΕΔ, τη διαιτησία και την ΕΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει διαμαρτυρηθεί ακόμα και η ομάδα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ. Του έμμισθου προέδρου σε αντίθεση με τον «τσάμπα» Πιτίνο.

Δεν έβρεξε… Μόλις ψεκάσανε!

Διαβάστε επίσης

Στο ΣΕΦ ο Φορτούνης!

Στο ΣΕΦ ο Φορτούνης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει δώσει το «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στην Μακάμπι για την Ευρωλίγκα.