Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ποδόσφαιρο… εξυγιαντές, στο μπάσκετ… φαροφύλακες

Στο ποδόσφαιρο… εξυγιαντές, στο μπάσκετ… φαροφύλακες
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 15:23

Ανήμποροι να αντιδράσουν, οι Έλληνες φίλαθλοι, παρακολουθούν τα δύο πιο δημοφιλή ομαδικά αθλήματα στην χώρα μας, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, να τελούν υπό… «ομηρία»!

Δήθεν «εξυγίανση» στο ποδόσφαιρο, «φάρος» στο μπάσκετ και… η κατηφόρα συνεχίζεται.

Αποτυχία στο ποδόσφαιρο να βρεθεί η Ελλάδα, σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Αποτυχία στο μπάσκετ για ένα μετάλλιο, στο Μουντομπάσκετ… Πιτίνο πάει και έρχεται από την εθνική στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός… Σε «κατηφόρα» η Α1, ελλείψει Ολυμπιακού… Προπονητές αλλάζουν σαν τα… πουκάμισα στο ποδόσφαιρο και πηγαίνουμε από το... ελληνικό μοντέλο, στο ολλανδικό… Με το ΟΑΚΑ να αδειάζει ολοένα και περισσότερο…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο φαντάζει, πλέον, στα μάτια του φίλαθλου κοινού, πλήρως αναξιόπιστο, όπως και το ελληνικό μπάσκετ, όπου γίνεται σαφές ότι οι πράξεις με τα λόγια δεν συμβαδίζουν…

Κοινός παρονομαστής και στα δύο αθλήματα, δεν είναι άλλος, από τον… «πόλεμο», τον οποίο έχει ανοίξει με το «κατεστημένο» ο Ολυμπιακός! Και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, με τον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του «μάχη», για να επανέλθει η κατάσταση. Όσο ακόμη γίνεται… Στο ποδόσφαιρο και τη Super League από την πρώτη θέση, στο μπάσκετ παίζοντας στην Ευρωλίγκα, ετοιμάζοντας γήπεδο και χτίζοντας το «αύριο».

Στο ποδόσφαιρο… εξυγιαντές και στο μπάσκετ… φαροφύλακες. Και στη μέση ο Θρύλος, να «μάχεται», όπως μπορεί και τους μεν και τους δε.

Διαβάστε επίσης