Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι κρύβει η… κληρωτίδα;

Τι κρύβει η… κληρωτίδα;
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 14:42

Την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη και μεγαλώνει το όνομά του, εκπροσωπώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο επάξια, με νίκες και προκρίσεις, οι αντίπαλοί του στο ελληνικό πρωτάθλημα ετοιμάζονται για τις… δικές τους κληρώσεις.

Τη Δευτέρα στη Νιόν ο Θρύλος βρίσκει απέναντί του, μεταξύ άλλων, ομάδες όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ, Ίντερ, Άρσεναλ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Πόρτο κλπ. Ομάδες-μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε ένα Europa League, το οποίο περισσότερο μοιάζει με… μικρό Champions League!

Την ίδια ώρα οι άλλοι… μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά μικρότεροι του Θρύλου αναμένουν την κληρωτίδα του Κυπέλλου να… διαλέξει, ανάμεσα από… Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλο, Τρίκαλα, Καλαμάτα…

Και μπορεί να είναι και ο Ολυμπιακός παρών, σε αυτή την κλήρωση, ωστόσο, δεν… περιορίζεται σε αυτή, όπως οι «ευρωκαναπεδάτοι» αντίπαλοί του.

Η αγωνία είναι στο κατακόρυφο, για τις κληρώσεις των ελληνικών ομάδων, καθώς, όπως και να το κάνουμε, όλες έχουν τη δυσκολία τους… Ο Ολυμπιακός με τα μεγαθήρια της Ευρώπης και οι… άλλοι με… πιο παραδοσιακές, εγχώριες δυνάμεις. Όπως και να το κάνεις, η κλήρωση, είναι πάντα κλήρωση.

Διαβάστε επίσης